reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mihasia- dlatego to jest metoda swim up, czyli ze jeszcze musza dopłynac plemniki do jajeczka, i tam jest tez opisane ze jal sie mocno od razu wycisnie to mozna ogonki pourywac dlatego sie robi to powoli, ale dzieci z forum z egs zdrowe ,

Uwierz mi ze ja w 2 ciazy zrobilam ile moglam a i tal syn, w 1 to jeszcze wszystkiego nie zdazyłam wdrozyc i "wpadka" owu sie przesunela ale z drugim to mialam mega starania i widzisz suple itp nic nie daly mi, teraz robie polowe mniej troszke to czy tamto zmienie inzobaczymy ale gdyby mial mi sie trafic trzeci syn to juz bym tylko egs a pozniej ivf ,

Generalnie mysle jak juz ktos jest po 2-3 nieydanych razach zaplanowania płci to mysle ze to egs to jest dobry nastepny krok przed klinika, powiem wam ze jedna laska zapytała z ciekawosci kto mysli o egs i jest zainteresowany to az 35 osob na forum napisalo ze mysla o tym,

Takze widzicie jesli ktos ma 3-4 dzieci tej samej płci to sie juz zastanawia nad tym...;)..

Luisa rephresh minimum kilka h orzed najlepiej z dzien przed caly aplikator , przed staraniami spr. Ph i po staraniach trzymac ph nisko sprawdzac czesto j jak co obnizac , na palec troche dac, zalezy jak wysokie ph

Leeleeth-to.moze za szybko zaaplikowalas cały ? Myale ze po 30 min aplikatora albo na palec I czesto spr.

Szczypiorkowa-hahaha to Pania niezle zakreciłas :D
Ps.test z soda to bujda ;)

Imama-pewnie i tak co juz siedzi to siedzi ja bym pytała za kazdym razem czy moga potwierdzic płec ha[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mihasia- dlatego to jest metoda swim up, czyli ze jeszcze musza dopłynac plemniki do jajeczka, i tam jest tez opisane ze jal sie mocno od razu wycisnie to mozna ogonki pourywac dlatego sie robi to powoli, ale dzieci z forum z egs zdrowe ,

Uwierz mi ze ja w 2 ciazy zrobilam ile moglam a i tal syn, w 1 to jeszcze wszystkiego nie zdazyłam wdrozyc i "wpadka" owu sie przesunela ale z drugim to mialam mega starania i widzisz suple itp nic nie daly mi, teraz robie polowe mniej troszke to czy tamto zmienie inzobaczymy ale gdyby mial mi sie trafic trzeci syn to juz bym tylko egs a pozniej ivf ,

Generalnie mysle jak juz ktos jest po 2-3 nieydanych razach zaplanowania płci to mysle ze to egs to jest dobry nastepny krok przed klinika, powiem wam ze jedna laska zapytała z ciekawosci kto mysli o egs i jest zainteresowany to az 35 osob na forum napisalo ze mysla o tym,

Takze widzicie jesli ktos ma 3-4 dzieci tej samej płci to sie juz zastanawia nad tym...;)..

Luisa rephresh minimum kilka h orzed najlepiej z dzien przed caly aplikator , przed staraniami spr. Ph i po staraniach trzymac ph nisko sprawdzac czesto j jak co obnizac , na palec troche dac, zalezy jak wysokie ph

Leeleeth-to.moze za szybko zaaplikowalas cały ? Myale ze po 30 min aplikatora albo na palec I czesto spr.

Szczypiorkowa-hahaha to Pania niezle zakreciłas :D
Ps.test z soda to bujda ;)

Imama-pewnie i tak co juz siedzi to siedzi ja bym pytała za kazdym razem czy moga potwierdzic płec ha[emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha wiadomo że bujda, traktuje to w formie zabawy :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Szczypiorku poza usg a też nie zawsze żadne testy się nie sprawdzają. Soda mi chłopca pokazywała jak nic, tętno płodu, ba! Ja nawet idiotka kupiłam test na płeć za 130zl który pokazał chłopca a mojej Małej i tak nic nie wyrosło i została dziewczynką do końca [emoji4]
Ale u Ciebie i bez testów i innych ceregieli chłop siedzi i już! [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

1518450796-3c36641b7a0eae0f-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny zlalazlam taka sciage dla naszej diety dziewczynkowej. Produkty z mala iloscia bialka i tluszcziw a wysokie węglowodany

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry