reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój mąż od jakiegoś czasu je bardzo bardzo ostro. Czytalyscie gdzieś może jak to moze wpływać chłopczykowo, dziewczynkowo??
Pracując w UK, miałam doczynienia mi Chinusami oni tam wierzyli w sumie się sprawdzalo u nich, że ostre jedzenie na chłopca. Ale zjadłam RAZ ich ryż z mięsem, myślałam, że braknie 2 litry wody i drugie 2 l coli. U ma skekbab na ostro to takie lekko ostre...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Mihasia No wiaodmo lepiej bez niczego. Ja piłam z mlekiem 1,5% albo sojowe. Owszem lepiej mleko roślinne ale ono nie każdemu podchodzi i przeważnie daje sie go więcej. Wiec ja albo zwierzęce i mało albo roślinne troszkę więcej. A słodzić nie lubię i tak. Myśle ze jest to Ok jak nie przesadzisz z ilością słodzika czy mleka
A przypomniało mi się ze pytałaś o domowa inseminacje. Czytałam pare udanych staranek po tym. I dziewczyny poprostu spermę dawały do kubeczka z prezerwatywy. I później odczekały trochę i z dołu bodajże strzykawka wzięły próbkę i wstrzykiwały sobie powolutku nie za głęboko. Po pierwsze napewno duża ilość spermy została w kubeczku czy prezerwatywie wiec ilość plemników zmniejszona i u ujścia szyjki aplikacja wiec musza drogę pokonać do góry nie każdy wytrwa.
Miciurka myślisz ze u mnie coś odpadło? Haha nie No. Wiesz napewno nie będę prosić o sprawdzenie, jedynie ze sama coś przyczaje. Chyba nie chce mieć tego obrazu w głowie [emoji85]
Luisa co trzy dni możesz aplikować po @ cały aplikator. I sprawdzić pH przed starankami. Każdy indywidualnie reaguje.
Anija ogólnie dieta męża aż tak nie ma znaczenia. Wiaodmo fajnie jakby ograniczył mięso, bieganiem papierosy czy właśnie soja to na dziewczynkę. Ale mało który się godzi i 3/4 jak nie więcej planowań są bez diety i kombinacji męża ew suplementy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rany boskie święte
Dzqonie się umówić się do mojego ginekologa bo wiadomo terminy min msc...
Odbiera Rejestracja, mówię bla bla bla że potwierdzenie ciąży v bla bla bla i ona kiedy ostatnia @, mówię 31/1.02, i cisza pani pytana czy napewno, ja oczywiście że tak, myślę co za głupia baba przecież lepiej wiem.. Ona grzecznie pyta skąd w takim razie wiem że jestem w ciąży ja jak ten osiol skończony bo test pokazał dwie kreski, na co ona ze chyba nje bardzo po w 2tyg to co najwyżej owulacja...
No i taaaaaadam olśnienie dostał geniusz matematyczny. Ja już tak popadam w owulacje, testy ciąże że liczyć Nue potrafię... Po tłumaczeniach że przepraszam że to 15/16.01 itd itd itd Panu podsumowała że nic się ie dzieje, roztargniebje u kobiet w ciąży to norma...
No powiem wam że scislo za serce [emoji813] haha

Ty to jednak jesteś aparatka:D
I umówiłaś ta wizytę? Na kiedy?
Roztargnienienie u kobiet w ciąży:)
Kobieto w ciąży&&&& .

Ty to jednak jesteś aparatka:D
I umówiłaś ta wizytę? Na kiedy?
Roztargnienienie i kobiet w ciąży:)
Kobieto w ciąży&&&& .
Daj spokój to raczej to że miałam obok siebie obie córy [emoji23] ale nic, poczułam się ciążowo[emoji23][emoji38][emoji39][emoji41][emoji7]

Wizyta na 1.03 jakoś 7tyg:)

A ja 7lat temu 8 marca dowiedziałam się że ciąża jednak nie bliźniacza.
Tak,tak przez 6 tyg żyłam w przekonaniu ze będę mieć bliźniaki. Ciąża potwierdzona w 5tyg. dwa pęcherzyki,w 7tyg. akcja dwuch serduszek a w 12 tyg. już tylko jedno.

Imama to dobrze że pochylisz siedzenie, będzie wygodniej, jakoś wytrzymasz.
Fryzjer to zawsze fajna sprawa, czlowkrk od razu lepiej się czuje, a tym bardziej że masz sesje ;) będziesz laska i to zawsze fajna pamiątka dla synka.
Ja mam fryzjera 24.2 i też już nie mogę się doczekać! Czekam na to jak na wizytę w ciąży z usg haha

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczypiorkowa fajnie ze się zapisałas, choć nie było łatwo :) czekamyv[emoji110]

Można też odwirowac sperme, bo fajnie się oddziela plemniki no ale trzeba mieć wirówke

A ostre jest na lepsze trawienie, i podobno boli dwa razy [emoji57]
Ja nie lubię ale mój mąż lubi.

Do góry