Imama to nie chodzi o cud po prostu niektórzy ginekolodzy sugerują się tym co się mówi tzn Ty powiedziałaś że chłopiec więc nie widząc dobrze może zasugerowała się twoimi słowami a pokazała Ci konkretnie gdzie widzi siusiaka? Ja to jestem straszna optymistką i do samego końca mam nadzieję!
reklama
kitqa
Fanka BB :)
Przed pierwszą ciążą pilam dużo zielonej herbaty i jest córka także o!
Teraz pilam siemię, i dużo soku jabłkowego powiadomię was o wynikach[emoji170][emoji178] po 15.12 grudnia bo wtedy mam cc[emoji41][emoji106][emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz pilam siemię, i dużo soku jabłkowego powiadomię was o wynikach[emoji170][emoji178] po 15.12 grudnia bo wtedy mam cc[emoji41][emoji106][emoji7]
Imama
Kitqa i jak wyliczyli Ci właśnie te cc? Aż jestem Ciekawa kto tak u Ciebie siedzi
Kati tez bym chciała po części wierzyć ale wole się nastawić już na synka. Pewnie na połówkowych dokaldnie się dowiem j dostanę dowód. Bo racja tez o tym myślałam ze sama jej to zasugerowałam ale faktycznie coś tam było między nóżkami ale strasznie szybko pokazała i dalej badała do tego dzidzia tym razem ledwo ma tam miejsca a zawsze super było widać. Teraz Twoja wizyta? Pod koniec miesiąca prawda? Który to będzie tc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kati tez bym chciała po części wierzyć ale wole się nastawić już na synka. Pewnie na połówkowych dokaldnie się dowiem j dostanę dowód. Bo racja tez o tym myślałam ze sama jej to zasugerowałam ale faktycznie coś tam było między nóżkami ale strasznie szybko pokazała i dalej badała do tego dzidzia tym razem ledwo ma tam miejsca a zawsze super było widać. Teraz Twoja wizyta? Pod koniec miesiąca prawda? Który to będzie tc?
Imama
A i Miciurka przy clo nie można mięty. Wiec teraz pij ale uważaj bo hamuje laktację. Tez piłam ale w cyklu z clo już nie można tak Atomic pisała. I nie wiem czy czytałaś ale uważaj bo kp i to chłopca (co innego dziewczynkę podobno inna sprawa) i to może na niego odzialywac również także ja góra jedna mała a to tez pisało żeby jednak pic raz na czas nie regularne.
Imama ja mam usg połówkowe(21 tc) 28.11 więc się dowiem jaki jest wynik moich starań. Też nastawiam się na synka ale w głębi duszy chce wierzyć że będzie ta wymarzona córa...znajomi którzy mają już 2 tej samej płci trzecie zawsze mają innej i ja na to licze że do 3 razy sztuka naiwne ale to silniejsze ode mnie !
kitqa
Imama Lekarz brał tylko i wyłącznie pod uwagę wyznaczony termin na usg z prenatalnych z 12tc. I tego się trzymał. A że termin mam na 25.12 a w święta nie robią cc. i mogłam tak naprawdę wybrac sobie sama termin do tygodnia wcześniej więc wybrałam i jestem zadowolona. A najważniejsze że mogę przyjechać do szpitala o każdej porze dnia i nocy [emoji106]
Cieszę się że u Ciebie po wizycie wszystko dobrze!
Cieszę się że u Ciebie po wizycie wszystko dobrze!
Imama
Kiti nadzieja umiera ostatnia. Ja przy synu tyle razy siurka widziałam a po porodzie i tak pierwsze co to między nogi patrzyłam Haha
O to na połówkowych super będzie widać już. Oby dzidzia chciała tylko pokazać. U mnie tez wszędzie do trzech razy sztuka.... tez na to liczyłam
Kitqa super ze już ustalone. Lekarze to wiedza pewnie najlepiej i jak obliczać
O to na połówkowych super będzie widać już. Oby dzidzia chciała tylko pokazać. U mnie tez wszędzie do trzech razy sztuka.... tez na to liczyłam
Kitqa super ze już ustalone. Lekarze to wiedza pewnie najlepiej i jak obliczać
gorligorligor
No, ale jak ktoś na 100% odkryje, co wpływa na płeć, to nobla powinien dostać
Też mam znajomych, co ciach syn, ciach córka. Bez zbędnych ceregieli. Nawet nie zdążyli się namartwić i natęsknić za drugą płcią, bo samo od tak wyszło. Bez ceregieli.
A ta psychika mnie też interesuję. Nie powiem, słyszałam takie przypadki, że ktoś miał zdecydowany charakter i był pewien, że dopnie swego i dopinał. Chciał syna-bach, chciał córkę-bach...ale ile w tym szczęścia, a ile determinacji psychicznej?
LeeLee, Imama...myślę, że to już nie chodzi w naszym przypadku, że ojej kolejny syn, z tym można się pogodzić. Z brakiem córeczki-trzeba się pogodzić , ale byłoby super, gdyby dostawało się np. jakąś informację zwrotną w stylu: "Państwo mają samych synów/córki i nie będą mieli drugiej płci, gdyż...". Dla mnie taka odpowiedź byłaby pewnym podbudowaniem. Pewną odpowiedzią, może kojącą niespełnione marzenie
Też mam znajomych, co ciach syn, ciach córka. Bez zbędnych ceregieli. Nawet nie zdążyli się namartwić i natęsknić za drugą płcią, bo samo od tak wyszło. Bez ceregieli.
A ta psychika mnie też interesuję. Nie powiem, słyszałam takie przypadki, że ktoś miał zdecydowany charakter i był pewien, że dopnie swego i dopinał. Chciał syna-bach, chciał córkę-bach...ale ile w tym szczęścia, a ile determinacji psychicznej?
LeeLee, Imama...myślę, że to już nie chodzi w naszym przypadku, że ojej kolejny syn, z tym można się pogodzić. Z brakiem córeczki-trzeba się pogodzić , ale byłoby super, gdyby dostawało się np. jakąś informację zwrotną w stylu: "Państwo mają samych synów/córki i nie będą mieli drugiej płci, gdyż...". Dla mnie taka odpowiedź byłaby pewnym podbudowaniem. Pewną odpowiedzią, może kojącą niespełnione marzenie
aneczek1
Witam!
Czytam Wasz wątek od dość dawna. Praktycznie odkąd zaszłam w pierwszą ciążę w 2013 roku. Urodziłam córeczkę, która teraz ma 3 lata i 8 m-cy. Z obliczeń owulacji mogło by wynikać, że będzie syn (starania w owulację potwierdzoną monitoringiem). Natomiast drugi urodził się nam synek (obecnie 1,5 roku). Został poczęty dokładnie w 11 dc, przy cyklach UWAGA! 28-30-sto dniowych. Jak byk dziewczynka z owulacji. Wydaje mi się, że mimo wszystko nie mamy jednak żadnego wpływu na płeć. Pozdrawiam, Ania
Czytam Wasz wątek od dość dawna. Praktycznie odkąd zaszłam w pierwszą ciążę w 2013 roku. Urodziłam córeczkę, która teraz ma 3 lata i 8 m-cy. Z obliczeń owulacji mogło by wynikać, że będzie syn (starania w owulację potwierdzoną monitoringiem). Natomiast drugi urodził się nam synek (obecnie 1,5 roku). Został poczęty dokładnie w 11 dc, przy cyklach UWAGA! 28-30-sto dniowych. Jak byk dziewczynka z owulacji. Wydaje mi się, że mimo wszystko nie mamy jednak żadnego wpływu na płeć. Pozdrawiam, Ania
reklama
Imama - no ja razem z Tobą czekam na wydruk sprzętu hahaha , wtedy będziemy wiedzieć napewno [emoji23] , innego gdybania lekarzy nie biorę pod uwagę , zwłaszcza że U Kitqa ciągle lekarz ma inne zdanie [emoji23]
Tak tak wiem że mięty nie można przy clo, liczę że to moje kp jeszcze trochę szale przewazy na te "różową" stronę mocy [emoji23]
Katiirl-kciuki trzymam! Mocno za te córkę
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak wiem że mięty nie można przy clo, liczę że to moje kp jeszcze trochę szale przewazy na te "różową" stronę mocy [emoji23]
Katiirl-kciuki trzymam! Mocno za te córkę
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: