reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny [emoji3]
Dawno mnie tu nie było. Widzę dużo nowych mam i staraczek, fajnie że wątek żyje [emoji3].

Imama doczytalam, że będzie syn [emoji3] czy dobrze pamiętam iż liczylas na córkę? [emoji8]

Miciurka, fajnie że nadal jesteś? Czy jest ktoś ze starej ligi, Maziajka, Millo, Katja itp

Moja królewna ma skończone pół roku. Jak ten czas szybko leci. Dopiero co były starania [emoji3]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama wpadlam zobaczyc jak po Twoim usg no i widze, ze jednak 3 chlopiec... Gratuluje zdrowego synka i wiem doskonale jak sie czujesz bo zrobilas wszystko co w Twojej mocy... Beda chlopaki sie razem dogadywac beda miec wspolne zabawki i zainteresowania... No niestety nie zawsze marzenie o innej plci nam sie spelni, ale najwazniejsze, ze kochamy tego ludzika niezaleznie od plci [emoji173]

Pozdrawiam i kciuki trzymam za wszystkich...
Mciurka nie moge znalezc ty h moich wynikow badan, chyba juz ich nie mam niestety... :(

Biedronka, super ze już na prostej. Ooo widzę, ze wkrótce testowanko ;) fajnie, znowu emocje.
Ja dopiero 2dc, zastanawiam się jeszcze co z tym clo bo u męża ma się wyjaśnić do jutra kiedy będzie wracał z delegacji.
Miciurka, Imama nie pokazała nam zdjęcia jajeczek wiec jej nie wierzymy, prawda? [emoji854]
Aneczek, witaj. Na Twoim przykładzie widać ze płeć w dużym stopniu to przypadek. Ty masz dzieci wg teorii baby compa-w ovu dziewczynka, a odstęp chłopak !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Miciur-ka tak mam mega regularne cykle i owu w 13 dniu (czasem 1 dzień w jedna lub w drugą). Wspomagam się do tego testami owu które w miarę nauczyłam się interpretowac.

@Biedronka0506 oo beda emocje już niedługo :D trzymam kciuki, kiedy planujesz testować jeśli w ogóle planujesz?

W ogóle na podstawie długich obserwacji w aplikacjach na telefon zauważyłam że u mnie cykl z prawego jajnika jest troche dłuższy (25-26) a z lewego krótszy (24-25)

U mnie 10 dc. Czas na test owu.

Arya- hej ! Co słychać :)? Opowiadaj jak tam malutka :)!
Dawno Cię nie było

Kochana katji nie widziałam ale Maziajka ma już swoją córkę w ramionach a Millo zaraz będzie miała także już tak nie mają po co tu wchodzić jak spełniły marzenie [emoji23] ;)

Maran-szkoda ! Buu , No trudno , ja w tym miesiącu się skuszę na hormony , Ale chciałam porównać,

Biedronka - to w ekspresowym tempie się wyleczyłas! :) kciuki za ten cykl

Gosica-ka póki jajek nie ujrze to nie wierzę [emoji23]

Aneczek- witaj, No widzisz jaka loteria też znam dużo dziewczyn i jazda z owulacji ma córkę,

Gorligor- ja właśnie też ciągle widzę na fb że mają parki znajomi , bez kombinacji a jak sobie pomyślę ile ja się nakombinowalam w obu ciazach to szok i tak syn mi wyszedł haha,

BBAnna-ale Ci dobrze masz krotkie cykle i tak ja mam 30 -35!a przypomnij - masz synka a starasz się o córkę tak ? Dobrze pamiętam? - (napisze do Ciebie priv dziś jak mi dzieci dadzą :D
Kurczę ciekawe z tym jajnikiem że wspominasz muszę zwrócić uwagę z krorego będzie owu u mnie w tym cyklu ..)

Normalnie pamięć mam taka jakbym już w ciąży była haha [emoji23] ale nie jestem [emoji14]
Dziś robię pierwszy test ovu, mam dziś 14 dc,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, jak tam staranka? Bo u mnie klapa na całego .
Może któraś pamięta jak mówiłam przed weekendem,że owulacja się zbliża a śluzu nie widac ...mało tego nawet owulacji nie widac ( na testach:szok:) dzisiaj 17 dzien cyklu i zaczęłam krwawić ,nie jakos intensywnie no ale jest. Robiłam test ciążowy -nic,owulacyjny -nic.Czy ktoś ma jakiś pomysł ? Pierwszy raz cos takiego mam ,martwię się. Czy to możliwe ,ze to krwawienie z pękniętego pęcherzyka? Ale czemu test owu nic nie pokazuje:-( :(?
Pozdrawiam was wszystkie

Do góry