reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Biedronka, oczywiście bardzo prawdopodobne ze nie mogłaś zajść w ciaze przez stres!
Chyba już pisałam tu na forum ze ponad rok temu udało mi się zajść w ciaze ( niestety była ona biochemiczna) ze stosunku ok.6 dni przed ovu, j&d a potem sylk, lactovaginal. Wiec sama widzisz jakie mój mąż ma mocne żołnierzyki! Teraz bardzo uważam i dlatego zaczynam od skrajnych metod i nie nastawiam się tez ze przy takich metodach od razu się uda, ale nie zdziwię się ze tak będzie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Przyznam, Mryszynka to mocna sztuka ;) potrafi zbudować napięcie [emoji106]Przyznam, ze tez raczej bym nie wytrzymała bez testowania.
Imama, tez bym podejrzewała ze nic raczej nie przetrwa. Ale przy ostatniej biochemicznej był tez duży odstęp, a tez z tego co Ty pisałaś to ostatniego syna splodziliscie 5 dni przed ovu?

Kruszynka ale jak dobrze by Ci się dzisiaj spało gdybyś już zobaczyła te dwie kreski:)
Kruszynka ty jak te tureckie seriale trzymasz nas tu wszystkie w niepewnośći juz myślimy że to już dziś się dowiemy czy jesteś w ciąży a tu jednak nic z tego dowiemy się dopiero;) jutro
Ja to bym nie wytrzymała
:-D to się uśmiałam ;) dacie radę do jutra już niedaleko... To prawda że lepiej by mi się spało gdybym zobaczyła dwie kreski ale jak jednak nie..... o_O
Więc mierze rano temp i potem się okaże albo i nie...
Az tak strasznie nie denerwuje się jak wcześniej może troszkę...
Mysle że na noc to już nie ma sensu testu robić rano będzie więcej hcg w moczu jeśli wogole będzie :(
..

Gosica czytałam badani ostatnio i góra to 5 dni przetrwają. Także dziwne. U mnie tez mocne a z odstępem to trwało. Niestety ale wiesz co dużo jednak piszą ze z takimi mocnymi plemniorami i tak jesteśmy skazane na chłopców ah No ale trzeba myśleć pozytywnie[emoji6]u mnie to było tak 4-5 dni. Bardziej skłonna jestem ku 4 dniach przed ale dokładnie do h nie wiem kiedy owu była. Ale było pierwszy miesiąc bez j&d może dlatego zaskoczyło.

Imama, dzięki za pocieszenie;) 5-6 dni modę nie zaskoczy...
Masz racje, ze jesteśmy skazane przy tak mocnych żołnierzach na chłopców o czym świadczy nasz inwentarz ;) Dlatego aż nie mogę się doczekać Twoich wyników badań lub usg. Mam nadzieje, ze jutro będziesz wiedziała kiedy poznasz płeć [emoji4]

Gosica pisałaś, że się wkreciłaś w planowanie :-) ja to już w Kościele patrze kto jakiej płci ma dzieci :-D I z prądu wyłaczam wszystko co sie da bo elektrycznosc to chłopczykowe :-D

Biedronka, w ciągu ostatnich dni wkręciłam się w to wyjątkowo bardzo ;)
Owulke się zbliża i chyba dlatego. Dodatkowo dowiedziałam się ze koleżanka której mąż ma samych braci, a oni samych synów zaszła s ciaze z dziewczynka-bez planowania. I taka sobie zrobiłam nadzieje, wzmoże jakieś szanse są [emoji4]

reklama
Do góry