reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój ma 2 braci i siostre a ja 2 siostry i brata. I wlasnie mój ze swoją siostra są rok po roku obydwoje z sierpnia także pewnie coś w tym odstepie miedzy ciazami jest i znam pare takich przypadkow, że najpierw chlopak i za rok dziewczyna no ale to pewnie przypadek i wszystko idzie obalic. Sheetles wymyslil inaczej ten drugi wynalazca co innego że odwrotnie ze w owu dziewczyna :-D a nie ma jakiegos trzeciego specjalisty haha co daje 100% swojej metodzie planowania płci?haha

reklama
:-D to się uśmiałam ;) dacie radę do jutra już niedaleko... To prawda że lepiej by mi się spało gdybym zobaczyła dwie kreski ale jak jednak nie..... o_O
Więc mierze rano temp i potem się okaże albo i nie...
Az tak strasznie nie denerwuje się jak wcześniej może troszkę...
Mysle że na noc to już nie ma sensu testu robić rano będzie więcej hcg w moczu jeśli wogole będzie :(
..

Wiadomo żartowałam :):):)

Biedronka chyba by to troszkę nieludzke było tak decydować. Ostatnio czytałam o tych badaniach krwi i w USA idzie za 100$ płeć określić jakoś od 9 tc. W Niemczech tez była taka opcja ale ja zlikwidowali. Tez za 99€ koszty. Ale czytając fora i dziewczyny naprawdę tak szybko chciały znać płeć dzidziusia ze względu ze tu można zakończyć ciąże legalnie do 12 tc i one porostu nie chciały mieć trzeciego chopca\dziewczynki itd. Coś strasznego. Na polskich forach tez czasem czytając to się natchne na takie osoby. Nie wiem co można mieć w głowie i jakim być człowiekiem. Ja mimo wszystko ze bardzo chce córkę nigdy nie pomyślałabym nawet o takim czymś. Dlatego chyba nie powinno to całe planowanie być takie na 100% bo świat niestety ale jest bardzo okrutny i były by zbyt duże różnice w płci a teraz mamy Ok 50/50

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki Imama za rady. Jednak co 2 głowy to nie jedna ;-)
A gdyby tak wszystko można było zaplanować to świat byłby nudny bo nie było by tej ciekawości, niepewności tylko z góry wszystko byłoby wiadome ale sa niestety takie osoby które chcą decydować o wszystkim, nie tak dawno czytałam ze bodajże w chinach czy Indiach selekcjonuja dzieci i te które są dziewczynami nie mają prawa żyć i albo zabijają albo porzucają na pewną śmierć dlatego że są dziewczynami a nie chłopcami. Aż plakalm jak to czytałam jak można coś takiego zrobić własnemu dziecku. Jeszcze na dodatek było zdjęcie jak ta dziewczynka jeszcze z pepowina leżała porzucona w krzakach cała podrapana brudna ale na szczęście jakaś osoba zauważyła ja i wezwała pogotowie i uratowali dzidzie. Normalnie do teraz to widzę a tu ile by człowiek dał za taką istotke.

Marzycielka86 to okropne masz rację też oglądałam taki program gdzie sprawdzano płeć dziecka i usuwano płody żeńskie, ryczalam człowiek psa nie wyrzuci ja kotki i szczeniaki miałam to nie pozwolila bym nigdy krzywdy zrobić nawet handlara przyj do mnie to pogonilam kazałam jej wyjść z podwórka, bo chciałam żeby psiaki znalazły dobre domy kochające a tu z dziećmi się tak postępuje to nie ludzkie!!! :(

Niestety, taka jest szara rzeczywistość. To jest okrutne!!!
Może już się nie dolojmy tym bardziej ze na dodatek pogoda tez nas nie rozpieszcza ;(
Dobrej nocki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry..
Niestety test negatywny, widać miałam rację zwlekajac z tym. Temp też dziś spadła zatem podwyższona była pewnie po pregynylu bo nie miałam tak nigdy. Dzięki za wsparcie miłego dnia kobietki ;-) ;)

reklama
Kruszynka czekamy na info :-)

Wiem dziewczyny, że się nie da zaplanować a to co robią na świecie to jest nieludzkie.

A jeszcze bardziej mnie zdenerwowała siostra mojego męża :-D jest w ciąży niedługo rodzi ma być córka a ma już syna 3 letniego. No i okrężną drogą bo
Nie od niej dowiedziałam się, że zaliła się swojej mamusi, że ona nie planowała bo miała sobie tatuaż robić rozumiecie tatuaż. Normalnie koniec swiata sie stał niech się cieszy, że w ciąży i wzzystko ok a niech nie pieprzy
głupio

Do góry