reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Biedronka, oczywiście bardzo prawdopodobne ze nie mogłaś zajść w ciaze przez stres!
Chyba już pisałam tu na forum ze ponad rok temu udało mi się zajść w ciaze ( niestety była ona biochemiczna) ze stosunku ok.6 dni przed ovu, j&d a potem sylk, lactovaginal. Wiec sama widzisz jakie mój mąż ma mocne żołnierzyki! Teraz bardzo uważam i dlatego zaczynam od skrajnych metod i nie nastawiam się tez ze przy takich metodach od razu się uda, ale nie zdziwię się ze tak będzie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Przyznam, Mryszynka to mocna sztuka ;) potrafi zbudować napięcie [emoji106]Przyznam, ze tez raczej bym nie wytrzymała bez testowania.
Imama, tez bym podejrzewała ze nic raczej nie przetrwa. Ale przy ostatniej biochemicznej był tez duży odstęp, a tez z tego co Ty pisałaś to ostatniego syna splodziliscie 5 dni przed ovu?

Kruszynka ale jak dobrze by Ci się dzisiaj spało gdybyś już zobaczyła te dwie kreski:)
Kruszynka ty jak te tureckie seriale trzymasz nas tu wszystkie w niepewnośći juz myślimy że to już dziś się dowiemy czy jesteś w ciąży a tu jednak nic z tego dowiemy się dopiero;) jutro
Ja to bym nie wytrzymała
:-D to się uśmiałam ;) dacie radę do jutra już niedaleko... To prawda że lepiej by mi się spało gdybym zobaczyła dwie kreski ale jak jednak nie..... o_O
Więc mierze rano temp i potem się okaże albo i nie...
Az tak strasznie nie denerwuje się jak wcześniej może troszkę...
Mysle że na noc to już nie ma sensu testu robić rano będzie więcej hcg w moczu jeśli wogole będzie :(
..

Gosica czytałam badani ostatnio i góra to 5 dni przetrwają. Także dziwne. U mnie tez mocne a z odstępem to trwało. Niestety ale wiesz co dużo jednak piszą ze z takimi mocnymi plemniorami i tak jesteśmy skazane na chłopców ah No ale trzeba myśleć pozytywnie[emoji6]u mnie to było tak 4-5 dni. Bardziej skłonna jestem ku 4 dniach przed ale dokładnie do h nie wiem kiedy owu była. Ale było pierwszy miesiąc bez j&d może dlatego zaskoczyło.

Imama, dzięki za pocieszenie;) 5-6 dni modę nie zaskoczy...
Masz racje, ze jesteśmy skazane przy tak mocnych żołnierzach na chłopców o czym świadczy nasz inwentarz ;) Dlatego aż nie mogę się doczekać Twoich wyników badań lub usg. Mam nadzieje, ze jutro będziesz wiedziała kiedy poznasz płeć [emoji4]

Gosica pisałaś, że się wkreciłaś w planowanie :-) ja to już w Kościele patrze kto jakiej płci ma dzieci :-D I z prądu wyłaczam wszystko co sie da bo elektrycznosc to chłopczykowe :-D

Biedronka, w ciągu ostatnich dni wkręciłam się w to wyjątkowo bardzo ;)
Owulke się zbliża i chyba dlatego. Dodatkowo dowiedziałam się ze koleżanka której mąż ma samych braci, a oni samych synów zaszła s ciaze z dziewczynka-bez planowania. I taka sobie zrobiłam nadzieje, wzmoże jakieś szanse są [emoji4]

reklama
Do góry