reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka nastepny cykl bedzie owocny :-* a może jeszcze za wczesnie na test a temp masz zaburzoną?

Imama trzymam kciuki bardzo bardzo mocno :-* na którą masz?

reklama
Imama kciuki za wizytę...
Biedronka0506 myślę że test powinien już wyjść @ Za dwa dni ale owu była wcześniej więc pewnie wcześniej będzie, nie ma się co stresować co będzie to będzie :sorry:
Temp w tym cyklu miałam trochę wyższa niż w poprzednich nie wiem czym to spowodowane dziś już spadła dużo ale jeszcze nie poniżej kreski chociaż pewnie jutro tak będzie. Najważniejsze że mam clo jeszcze na ten cykl ale wystrzelic się żeby owu była kiedy mąż jest to jest jak w toto lotka i nie mam na to wpływu zakupie sobie ten żel na dłuższą żywotność plemnikow i wsio.[/USER]

Kruszynka 3mam kciuki za następne starania. U mnie temp powoli spada, dzis 37.00 wiec pewnie też nic z tego. Wczoraj wieczorem zrobiłam test, jakoś mnie podkusiło i oczywiście jedna kreska. Nie wiem czy jest sens robić kolejny, czy czekać ok. Tygodnia na @. Jeszcze mam tyci tyci nadzieję, bo wczoraj był 11 dpo. Ale znow z drugiej strony czuje tylko obolale piersi jak przed okresem i tyle :(

@Biedronka0506 ale historia... za niektórymi ludzmi nie nadążam. Zamiast się cieszyć że będzie mieć idealną parkę to ta ropacza za tatuazem [emoji849] Jak nie chciala ciazy to mogla sie zabezpieczyc a nie fikac, w koncu mamy 21 wiek i rozne metody antykoncepcji do wyboru.

Czy wy tez zaczęłyście sezon picia siemia ? : ) Dopadl mnie katar i kaszel, ale dziś jest już lepiej [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@San.zak dlatego ja nie robiłam bo nie ma sensu za wcześnie, a jeśli ty masz tydz do @ to i może nie wszystko stracone.
Mnie też bolą piersi i mdli mnie dziś od rana ale widać to znowu nowy nietypowy objaw @ bo wcześniej tak nie miałam. Uszy do góry jak nie teraz to w nowym cyklu się uda

Kruszynka w szoku jestem ze u Ciebie negatyw! Byłam pewna ze wam się udało. Kurde jak widać nawet takie wspomagacze nie dają gwarancji. Co byłam przekonana ze tak. No oby się udało w następnym cyklu z terminami męża.
Biedronka No właśnie tak to jest ludzie nie doceniają tego co maja.
Ja mam wizytę na 9:15 czyli zaraz. Dziękuje za kciuki trzymajcie dalej.
Asa za Ciebie tez trzymam kciuki bo masz tez dzisiaj wizytę. Może podpatrzysz dzidzie i kto się tam chowa [emoji7]
Sanzak wieczorem i w 11 dpo to mogła kreseczka nie wyjsc. Nadzieja umiera ostatnia jeszcze czas skoro masz i tak drugie cykle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry