reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia a po tym nie udanym cyklu zmienialas jakos ilosc i czestotliwosc staranek a moze suplementy??
Nam wyszlo w 6cs, co drugi dzień od 12 dc , ostatni raz w 16dc. Owu w 14dc. Dodane miałam MIOVARIAN na podrasowanie owu
1494427360-aaaaaa.jpeg

xnw40tc7sy506vxn.png

Andzelisia przykro mi, myśl już o następnym cyklu, na pewno niebawem się uda :)Przecież tak długo się nie staracie.

Ana kurcze myślałam że tym razem będzie pozytywnie. Może infekcja zrobiła swoje, ale już trzymam kciuki za następny Twój cykl :). Ja za miesiąc może będę miała okazję bo mój przyjeżdża na 2 tyg. Myślę że niedługo obie będziemy się cieszyć z dwóch kreseczek:) Jesteśmy z tego samego rocznika to i tym samym roku nam się uda;)

@andzelisia mysle, ze nie ma co dochodzic dlaczego pojawila sie ta druga kreska, moze testy byly wadliwe. Ja polecam testy amill i quuixx, mi sie sprawdzily :) Kolejny cykl bedzie Twoj!

Ja tez odpuszczam suplementacje i celowanie w owulacje. Zamierzam rozpoczac starania od 7dc i przytulac sie co 2 dni az do 18dc, z takich staran musza byc dzieci ;) Nie wiem tylko czy dalej mierzyc temperature i stosowac testy owulacyjne czy olac to. Mam wrazenie, ze przez robienie wykresu bardziej sie nakrecam i stresuje.

Cos mnie brzuch boli, chyba @ sie zbliza.
Jutro wizyta u ginekologa, ciekawe co powie na te moje piersi...

Tak wlasnie zastanawiam sie czy to była ta ciaza biochemiczna czy poprostu test byl wadliwy....Wlasnie pije piwko i pozostaje czekac na miesiaczke...

@andzelisia mysle, ze nie ma co dochodzic dlaczego pojawila sie ta druga kreska, moze testy byly wadliwe. Ja polecam testy amill i quuixx, mi sie sprawdzily :) Kolejny cykl bedzie Twoj!

Ja tez odpuszczam suplementacje i celowanie w owulacje. Zamierzam rozpoczac starania od 7dc i przytulac sie co 2 dni az do 18dc, z takich staran musza byc dzieci ;) Nie wiem tylko czy dalej mierzyc temperature i stosowac testy owulacyjne czy olac to. Mam wrazenie, ze przez robienie wykresu bardziej sie nakrecam i stresuje.

Cos mnie brzuch boli, chyba @ sie zbliza.
Jutro wizyta u ginekologa, ciekawe co powie na te moje piersi...
Ja chyba tez bede sie starac co 2 dzien .Skoro z codziennego nic nie wyszlo.

reklama
Tak sobie czytam o tych metodach planowania płci, i jedni naukowcy zaprzeczają innym i jeden galimatias jest [emoji6]

U mnie wyglada to tak z jednego stosunku mam chłopca, z samej owulki mam chłopca, z przerwy cztery -piec dni przed owulka mam chlopca i jednego ze stosunki po owulce [emoji3]
Fakt, że w żadnym wypadku nie suplementowałam sie niczym. Ostatnio tylko wapń i magnez ale to miesiąc przed poczęciem.

W necie przeczytałam, że o chłopca trudniej bo łatwiej uszkodzić męskie żołnierzyki [emoji848] hmmm to muszę mieć środowisko bardzo przyjazne, dobrze kalkuluje?
Czyli zmiana pH mi zostaje ? [emoji23]
Albo adopcja [emoji41]
Czy nie uwarzacie, że to grzech, że chciałabym spróbować choć raz na dziewczynkę ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry