reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:( ale mi przykro test negatywny, ryczec sie chce( po raz kolejny porazka ,nie wierze ze cos z tego bedzie w tym cyklu juz
dziekuje @Mikallo starszy sie rozchorowal, gardlo go boli mocno, mlodszy ma tylko katar, a ja dzis zmierzylam temp i znow wysoka 37, wiec mysle zatestuje, okazuje sie chyba ,ze cos mnie lapie, choc dzis ok sie czuje, a krosty to chyba uczulenie, bo dzis ich mniej.
@andzelisia lec na bede, tez tak miala dwa miesiece temu, okazalo sie ze to biochemiczna. zycze aby u ciebie bylo inaczej jednak.

@ana tule Cię mocno! Będzie dobrze! Wkrótce bedą kreseczki, wiem jak cieżko się czeka!

@andzelisia czekam razem z Tobą! Zaciskam kciuki z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze andzelisia lec na bete mam nadzieje ze bedzie ok bo niestety wyglada to na biochemiczna...ewentualnie cos z testami ale skoro na 2 bylo ....

Wiem ze Antonia wklejala test i byla kreska 2 a zaraz @ przyszla...

Ktory maaz dpo?
Ja miałam tak ale jednak trochę inaczej bi mi pink test pokazał negatyw więc go wyrzucilam ale po 8 h w śmietniku spojrzałam na niego a tam kreska, z tym że nie różowa więc tylko takie miejsce gdzie powinna być. Wrzuciłam na forum żeby pokazać że nie można odczytywać testów po tak długim czasie :-)
Powodzenia dla staraczek oby szybko były dwie kreski :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Te test pierwszy ktory pokazal mi 2 kreski to taki
20170510_103825-1.jpg
.i tu dla przypomnienia tescik
20170508_070208-1.jpg

Załączniki

• 20170510_103825-1.jpg
    20170510_103825-1.jpg
    302,9 KB · Wyświetleń: 317
  • 20170508_070208-1.jpg
    20170508_070208-1.jpg
    416,8 KB · Wyświetleń: 324
A te z pink faktycznie jak chwile poleza to cos tam wychodzi... Dlatego wszystkie wyladowaly już w koszu.Ciekawi mnie tylko czemu ten test wyszedl pozytywny tzn ze widac troche ta kreske a na kolejnych juz prawie wcale nic nie widac.Moze ten byl felerny a na kazdym kolejnym widzialam to co chcialam widziec.

Ja miałam tak ale jednak trochę inaczej bi mi pink test pokazał negatyw więc go wyrzucilam ale po 8 h w śmietniku spojrzałam na niego a tam kreska, z tym że nie różowa więc tylko takie miejsce gdzie powinna być. Wrzuciłam na forum żeby pokazać że nie można odczytywać testów po tak długim czasie :-)
Powodzenia dla staraczek oby szybko były dwie kreski :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
Antonia a po tym nie udanym cyklu zmienialas jakos ilosc i czestotliwosc staranek a moze suplementy??

Andzelisia kurde to niezle jaja z tymi testami:/ masakra jakas.. nigdy mi sie taka sytuacja nie zdarzyla przez te 3 ciaze i tyle testowań..dobrze ze na bete poszlas!Kciuki zaciśnięte!!:*

Mikalo dobrze ze prolaktyna wporzadku:*

Ana przykro mi:(ta choroba musiala pokrzyzowac wszystko.. wyleczysz się ...nabierzesz sił i wkoncu się uda:*Musi!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

jutro powtorze test jak wyjdzie neg. To w kolejnym cyklu odstawiam wszystko tylko folik wlacza mi sie czarnowidztwo. Testow owu chyba juz tez nie zamowie zostal ni jeden. Bola mnie jajniki brzuch jak na @ niech przyjdzie jak najszybciej, cos bylo nie tak w tym cyklz bo testy owu pierwszy raz nie byly pozytywne,a robie je juz 5 cykl.

reklama
jutro powtorze test jak wyjdzie neg. To w kolejnym cyklu odstawiam wszystko tylko folik wlacza mi sie czarnowidztwo. Testow owu chyba juz tez nie zamowie zostal ni jeden. Bola mnie jajniki brzuch jak na @ niech przyjdzie jak najszybciej, cos bylo nie tak w tym cyklz bo testy owu pierwszy raz nie byly pozytywne,a robie je juz 5 cykl.
Ja tez mysle ze tym razem nie zaskoczyło i pierwsze co zrobie od nowego cyklu to odkladam wszystkie specyfiki.Zreszta juz odlozylam :-) zostaje tylko kw foliowy.Moze za bardzo sie zakwasilam i pewnie wina tez tego codziennego sexu :-(

Do góry