reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:( ale mi przykro test negatywny, ryczec sie chce( po raz kolejny porazka ,nie wierze ze cos z tego bedzie w tym cyklu juz
dziekuje @Mikallo starszy sie rozchorowal, gardlo go boli mocno, mlodszy ma tylko katar, a ja dzis zmierzylam temp i znow wysoka 37, wiec mysle zatestuje, okazuje sie chyba ,ze cos mnie lapie, choc dzis ok sie czuje, a krosty to chyba uczulenie, bo dzis ich mniej.
@andzelisia lec na bede, tez tak miala dwa miesiece temu, okazalo sie ze to biochemiczna. zycze aby u ciebie bylo inaczej jednak.

@ana tule Cię mocno! Będzie dobrze! Wkrótce bedą kreseczki, wiem jak cieżko się czeka!

@andzelisia czekam razem z Tobą! Zaciskam kciuki z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze andzelisia lec na bete mam nadzieje ze bedzie ok bo niestety wyglada to na biochemiczna...ewentualnie cos z testami ale skoro na 2 bylo ....

Wiem ze Antonia wklejala test i byla kreska 2 a zaraz @ przyszla...

Ktory maaz dpo?
Ja miałam tak ale jednak trochę inaczej bi mi pink test pokazał negatyw więc go wyrzucilam ale po 8 h w śmietniku spojrzałam na niego a tam kreska, z tym że nie różowa więc tylko takie miejsce gdzie powinna być. Wrzuciłam na forum żeby pokazać że nie można odczytywać testów po tak długim czasie :-)
Powodzenia dla staraczek oby szybko były dwie kreski :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Te test pierwszy ktory pokazal mi 2 kreski to taki
20170510_103825-1.jpg
.i tu dla przypomnienia tescik
20170508_070208-1.jpg

Załączniki

• 20170510_103825-1.jpg
    20170510_103825-1.jpg
    302,9 KB · Wyświetleń: 319
  • 20170508_070208-1.jpg
    20170508_070208-1.jpg
    416,8 KB · Wyświetleń: 326
A te z pink faktycznie jak chwile poleza to cos tam wychodzi... Dlatego wszystkie wyladowaly już w koszu.Ciekawi mnie tylko czemu ten test wyszedl pozytywny tzn ze widac troche ta kreske a na kolejnych juz prawie wcale nic nie widac.Moze ten byl felerny a na kazdym kolejnym widzialam to co chcialam widziec.

Ja miałam tak ale jednak trochę inaczej bi mi pink test pokazał negatyw więc go wyrzucilam ale po 8 h w śmietniku spojrzałam na niego a tam kreska, z tym że nie różowa więc tylko takie miejsce gdzie powinna być. Wrzuciłam na forum żeby pokazać że nie można odczytywać testów po tak długim czasie :-)
Powodzenia dla staraczek oby szybko były dwie kreski :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
Antonia a po tym nie udanym cyklu zmienialas jakos ilosc i czestotliwosc staranek a moze suplementy??

Andzelisia kurde to niezle jaja z tymi testami:/ masakra jakas.. nigdy mi sie taka sytuacja nie zdarzyla przez te 3 ciaze i tyle testowań..dobrze ze na bete poszlas!Kciuki zaciśnięte!!:*

Mikalo dobrze ze prolaktyna wporzadku:*

Ana przykro mi:(ta choroba musiala pokrzyzowac wszystko.. wyleczysz się ...nabierzesz sił i wkoncu się uda:*Musi!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

jutro powtorze test jak wyjdzie neg. To w kolejnym cyklu odstawiam wszystko tylko folik wlacza mi sie czarnowidztwo. Testow owu chyba juz tez nie zamowie zostal ni jeden. Bola mnie jajniki brzuch jak na @ niech przyjdzie jak najszybciej, cos bylo nie tak w tym cyklz bo testy owu pierwszy raz nie byly pozytywne,a robie je juz 5 cykl.

reklama
jutro powtorze test jak wyjdzie neg. To w kolejnym cyklu odstawiam wszystko tylko folik wlacza mi sie czarnowidztwo. Testow owu chyba juz tez nie zamowie zostal ni jeden. Bola mnie jajniki brzuch jak na @ niech przyjdzie jak najszybciej, cos bylo nie tak w tym cyklz bo testy owu pierwszy raz nie byly pozytywne,a robie je juz 5 cykl.
Ja tez mysle ze tym razem nie zaskoczyło i pierwsze co zrobie od nowego cyklu to odkladam wszystkie specyfiki.Zreszta juz odlozylam :-) zostaje tylko kw foliowy.Moze za bardzo sie zakwasilam i pewnie wina tez tego codziennego sexu :-(

Do góry