reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Arya zdowka dla malej, oby zoltaczka szybko minela.
@Mikallo dobrze ze masz wizyte i badanie prolaktyny, jak sie nie uda to ja dopiero w lipcu porobie badania. :( juz zaczynasz nowy cykl fajnie, ciekawe kiedy u mnie zawita pewnie nie predko, bo pewnie i u mnie sie rozjechal cykl :( test negatywny dzis tez, juz nie robie, ale mam pewnosc, ze z ciazy nici nie mialam dzis zadnej nadziei bo temp spadla o dwie kreski :(

reklama
dziekuje wam za slowa lepiej juz mi
@andzelisia nie masz co sie juz zastanawiac czy to byla bioch, lepiej mysl ze jakis felerny test miałaś i poprostu za często sie staraliscie, dlatego nie wyszło, wyjdzie na pewno nastepnym razem.
@Mikallo widzisz ja tez sadziłam, że uda wam sie tym razem ,no niestety dalej jedziemy razem :) ty tez mialas problem z testami owu. w tym cyklu, tez sie zastanawiam czy zamawiac troche to jest stresujace wypatrywac kiedy bedzie w koncu pozytywny, a potem wychodzi jak ostatnio, ze nie ma piku LH i nerwy, ale z drugiej strony to jakas informacja dla mnie mysle, i np dla lekarza pozniej, bo czytalam jak nie ma wyzutu LH to nie ma poprostu owulacji i tyle., a @ moze przyjsc w terminie i nawet nie masz pojecia ze cykl byl bez owul. co oczywiscie moze sie zdazyc zdrowej kobiecie dwa razy w roku ja starsza to statystycznie co trzeci cykl :/ chyba ze sie bzdur naczytalam.
Temp zaczne mierzyc dopiero po @ nie ma sensu wczesniej mierze juz kilka cykli to wiem jak to u mnie jest z temp. a po owul tez odpuszcze bo nijak to ma sie do ciazy, teraz temp wysoka, a ciazy tez brak, wiec tez nie potrzebny stres, doszukiwanie sie z wykresu czy ciaza czy nie
i tez zadecydowalam brak suplementow tylko kwas foliowy i siemie lniane, bo poprawily mi sie włosy.
mąz naprawiony w sypialni potrafi działac cuda, wiec moze w koncu sie uda :)
@Monia0281 ooo super to mam nadzieje, ze uda sie wam wtedy podziałac i bedzie z tego mała fasolinka :)
@leeleeth zazdroszcze takiej gromadki, naprawde :)

A mi ciagle mało [emoji6]
Jeszcze z jedno bym chciała... zobaczymy jak to będzie, teraz Wasza kolej i mocno kibicuję w drodze po Szczęścia [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth bo brakuje Ci tylko tej dziewczynki jeszcze do szczęścia i myślę że tak pozytywnej osobie jaka jesteś napewno się uda jak się jeszcze zdecydujesz Będę Ci napewno kibicować
U mnie też mąż wysoki testosteron sami chłopcy a jednak się udało

Ja też ostatnio chodzę podlamana. Muszę wybrać się do gin. Ja ogólnie jestem po zastorowosci płucnej (powikłania po drugim porodzie). Wiem że kobiety normalnie zachodzą w ciążę tylko muszą przyjmować heparyne. Wczoraj siedziałam 2 godziny i szukałam jakiegoś dobrego ginekologa.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth jak cudnie♡och az sie usmiecham do telefonu do Ciebie:*Wspaniala osoba z Ciebie.Taki pelny dom!Och na prawde wyjątkowo:***[emoji7][emoji7][emoji7]Fajnie ze tu z Nami jestes!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Leleth o matko ale cudne chlopaki powiem Ci ze maja wielkie szczescie tylu braci!! Jeden na drugiego moze liczyc! bardzo Ci zazdroszcze ze macie taka rodzinke tez bym chciala taka pelna chate ale nie ma szans...

Araya o kurcze no lepiej moze w szpitalu to skontrolowac.
A Tynka urodzila chyba 4 maja.

Leeleeth bo brakuje Ci tylko tej dziewczynki jeszcze do szczęścia i myślę że tak pozytywnej osobie jaka jesteś napewno się uda jak się jeszcze zdecydujesz Będę Ci napewno kibicować
U mnie też mąż wysoki testosteron sami chłopcy a jednak się udało

@Majorcia a miałaś jakieś szczególne przygotowania?

@Millo bardzo Ci dziękuje za piękne słowa to bardzo miłe [emoji8]

@Maziajko, ja nigdy nie sądziłam, ze będę miała tyle dzieci [emoji15][emoji5]
Po drugim synku przez 10 lat nie mogłam zajść w ciąże mimo, że nic mi nie dolega. Dopiero po adopcji się odblokowałam i teraz tak mi żal tego czasu,
Nagle taka gromada stała się najwspanialszym życiowym osiągnięciem [emoji3]

Dzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji173]️

@Majorcia a miałaś jakieś szczególne przygotowania?

@Millo bardzo Ci dziękuje za piękne słowa to bardzo miłe [emoji8]

@Maziajko, ja nigdy nie sądziłam, ze będę miała tyle dzieci [emoji15][emoji5]
Po drugim synku przez 10 lat nie mogłam zajść w ciąże mimo, że nic mi nie dolega. Dopiero po adopcji się odblokowałam i teraz tak mi żal tego czasu,
Nagle taka gromada stała się najwspanialszym życiowym osiągnięciem [emoji3]

Dzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji173]️

Super masz rodzinke :-)

@leeleeth super gromadka!
@ana. to wywrozylam, ze bedziemy razem w ciazy chodzic, moze juz od przyszlego miesiaca ;)
Tez sie zastanawiam, czy jest sens robic te wykresy, testy i inne obserwacje. Mam jeszcze okolo 5 dni na zastanowienie bo wlasnie dostalam @, wiec ten cykl calkowicie sie rozjechal :/ Ciekawe co jutro ginekolog powie...
U mnie tez wlasnie aczyna sie @ wiec dolaczam do staraczek na kolejny miesiąc i trzymam kciuki zeby nam sie udalo :-).Ja jednak będę zamawiac testy owulacyjne na allegro bo jednak chce wiedziec co i jak.W tym miesiacu moj cykl trwal az 36 dni strasznie dlugo jak na mnie.Pozostawiam tylko kw foliowy i pewnie sprobuje co dwa dni skoro z codziennego nie wyszlo.Powiem Wam ze tak obstawialam ze bede w ciazy ze skoro z dwojka dzieci udalo sie za pierwszym razem to i moze teraz sie uda.I stosowalam te suplememty.A ta wit c chyba mi tak wszystko rozregulowala...

reklama
Leeleeth ja stosowałam wszystko przez długi czas trzymałam dietę prawie do końca wszystko wprowadziłam bo to było moje ostatnie dziecko przygotowałam się bardzo ale w końcowych miesiącach a zwłaszcza w którym zaszłam byłam już tak zrezygnowana staraniami i tym że się nie udawało że praktycznie już nic nie stosowałam. Dużo by pisać wiem jedno bo sprawdzałam zmieniły mi się o 180 stopni i minerały i hormony co bardziej zaważylo na tej zmianie nie wiem ale się udało

Do góry