andzelisia
Fanka BB :)
Nie jestem w ciazy beta 3,7 :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam wyszlo w 6cs, co drugi dzień od 12 dc , ostatni raz w 16dc. Owu w 14dc. Dodane miałam MIOVARIAN na podrasowanie owuAntonia a po tym nie udanym cyklu zmienialas jakos ilosc i czestotliwosc staranek a moze suplementy??
Ja chyba tez bede sie starac co 2 dzien .Skoro z codziennego nic nie wyszlo.@andzelisia mysle, ze nie ma co dochodzic dlaczego pojawila sie ta druga kreska, moze testy byly wadliwe. Ja polecam testy amill i quuixx, mi sie sprawdzily Kolejny cykl bedzie Twoj!
Ja tez odpuszczam suplementacje i celowanie w owulacje. Zamierzam rozpoczac starania od 7dc i przytulac sie co 2 dni az do 18dc, z takich staran musza byc dzieci Nie wiem tylko czy dalej mierzyc temperature i stosowac testy owulacyjne czy olac to. Mam wrazenie, ze przez robienie wykresu bardziej sie nakrecam i stresuje.
Cos mnie brzuch boli, chyba @ sie zbliza.
Jutro wizyta u ginekologa, ciekawe co powie na te moje piersi...