reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia a po tym nie udanym cyklu zmienialas jakos ilosc i czestotliwosc staranek a moze suplementy??
Nam wyszlo w 6cs, co drugi dzień od 12 dc , ostatni raz w 16dc. Owu w 14dc. Dodane miałam MIOVARIAN na podrasowanie owu
1494427360-aaaaaa.jpeg

xnw40tc7sy506vxn.png

Andzelisia przykro mi, myśl już o następnym cyklu, na pewno niebawem się uda :)Przecież tak długo się nie staracie.

Ana kurcze myślałam że tym razem będzie pozytywnie. Może infekcja zrobiła swoje, ale już trzymam kciuki za następny Twój cykl :). Ja za miesiąc może będę miała okazję bo mój przyjeżdża na 2 tyg. Myślę że niedługo obie będziemy się cieszyć z dwóch kreseczek:) Jesteśmy z tego samego rocznika to i tym samym roku nam się uda;)

@andzelisia mysle, ze nie ma co dochodzic dlaczego pojawila sie ta druga kreska, moze testy byly wadliwe. Ja polecam testy amill i quuixx, mi sie sprawdzily :) Kolejny cykl bedzie Twoj!

Ja tez odpuszczam suplementacje i celowanie w owulacje. Zamierzam rozpoczac starania od 7dc i przytulac sie co 2 dni az do 18dc, z takich staran musza byc dzieci ;) Nie wiem tylko czy dalej mierzyc temperature i stosowac testy owulacyjne czy olac to. Mam wrazenie, ze przez robienie wykresu bardziej sie nakrecam i stresuje.

Cos mnie brzuch boli, chyba @ sie zbliza.
Jutro wizyta u ginekologa, ciekawe co powie na te moje piersi...

Tak wlasnie zastanawiam sie czy to była ta ciaza biochemiczna czy poprostu test byl wadliwy....Wlasnie pije piwko i pozostaje czekac na miesiaczke...

@andzelisia mysle, ze nie ma co dochodzic dlaczego pojawila sie ta druga kreska, moze testy byly wadliwe. Ja polecam testy amill i quuixx, mi sie sprawdzily :) Kolejny cykl bedzie Twoj!

Ja tez odpuszczam suplementacje i celowanie w owulacje. Zamierzam rozpoczac starania od 7dc i przytulac sie co 2 dni az do 18dc, z takich staran musza byc dzieci ;) Nie wiem tylko czy dalej mierzyc temperature i stosowac testy owulacyjne czy olac to. Mam wrazenie, ze przez robienie wykresu bardziej sie nakrecam i stresuje.

Cos mnie brzuch boli, chyba @ sie zbliza.
Jutro wizyta u ginekologa, ciekawe co powie na te moje piersi...
Ja chyba tez bede sie starac co 2 dzien .Skoro z codziennego nic nie wyszlo.

reklama
Tak sobie czytam o tych metodach planowania płci, i jedni naukowcy zaprzeczają innym i jeden galimatias jest [emoji6]

U mnie wyglada to tak z jednego stosunku mam chłopca, z samej owulki mam chłopca, z przerwy cztery -piec dni przed owulka mam chlopca i jednego ze stosunki po owulce [emoji3]
Fakt, że w żadnym wypadku nie suplementowałam sie niczym. Ostatnio tylko wapń i magnez ale to miesiąc przed poczęciem.

W necie przeczytałam, że o chłopca trudniej bo łatwiej uszkodzić męskie żołnierzyki [emoji848] hmmm to muszę mieć środowisko bardzo przyjazne, dobrze kalkuluje?
Czyli zmiana pH mi zostaje ? [emoji23]
Albo adopcja [emoji41]
Czy nie uwarzacie, że to grzech, że chciałabym spróbować choć raz na dziewczynkę ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry