reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje dziewczyny za mile slowa :) Jakos nie wiem czemu nie zmartwila mnie ta informacja, coz nowy cykl nowe nadzieje :) Przynajmniej juz nie czekam na testowanie tylko na nowy cykl :) Niesety poczatek @ pechowo wypada, jak zawsze, na wyjazd do tesciowej brrr.

@andzelisia testuj, testuj i pokazuj coraz to mocniejsze kreseczki :)
@ana. mam naezieje, ze ani Ty ani Twoj syn nie zalapaliscie tego paskudztwa bo mam cos dobre przeczucia odnosnie Ciebie ;)

@Katja. Duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziulka. Teraz to juz bedzie z gorki :)

reklama
No i zatestowalam i nie ma nawet tego cien cienia.Niewiem co z tymi testami jest nie tak.Czy mozliwe ze polazuja 2 kreski nawet jeśli druga taka delikatna jak u mnie a ciazy nie ma? Muszę dzis jakos skoczyc na ta bete.same widzialyscie ze na 2 testach cos tam przeswitywalo a dzis zamiast byc mocniejsza to nie ma nic.Piersi tez mnie tak strasznie bola jak przed kazdym okresem.Cos czuje ze sie zbliza....

Kurcze andzelisia lec na bete mam nadzieje ze bedzie ok bo niestety wyglada to na biochemiczna...ewentualnie cos z testami ale skoro na 2 bylo ....

Wiem ze Antonia wklejala test i byla kreska 2 a zaraz @ przyszla...

Ktory maaz dpo?

Kurcze andzelisia lec na bete mam nadzieje ze bedzie ok bo niestety wyglada to na biochemiczna...ewentualnie cos z testami ale skoro na 2 bylo ....

Ktory maaz dpo?
Maziajk

Ktory maaz dpo?
Jakos 12- 13 dpo wiec powinien juz wyjsc....A po wynikach bety bedzie wiadomo czy to biochemiczna???.kurczę z tego co widzę nie ma sie co cieszyc za szybko.A tak sie cieszylam.Nawet mezowi tych testow nie pokazalam bo chcialam mu zrobic niespodzianke....

:( ale mi przykro test negatywny, ryczec sie chce( po raz kolejny porazka ,nie wierze ze cos z tego bedzie w tym cyklu juz
dziekuje @Mikallo starszy sie rozchorowal, gardlo go boli mocno, mlodszy ma tylko katar, a ja dzis zmierzylam temp i znow wysoka 37, wiec mysle zatestuje, okazuje sie chyba ,ze cos mnie lapie, choc dzis ok sie czuje, a krosty to chyba uczulenie, bo dzis ich mniej.
@andzelisia lec na bede, tez tak miala dwa miesiece temu, okazalo sie ze to biochemiczna. zycze aby u ciebie bylo inaczej jednak.

reklama
Do góry