reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O mamo ja nie dowierzam!Ciagle sprawdzam ten test.Owulacja poczekala na meza 6 dni!!!! Jutro lece na bete i w srode.
Maziajko czy z 11 i 13 przyrost tez bedzie mial znaczenie duze jeszcze w tych przyrostach?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A czy dzień ma znaczenie? Bo ja robiłam dopiero 17 dpo i 19 dpo :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo tak.to.bedzie poczatkowy przyrost wiec super!

Antonia dla.ciazy nie ma znaczenia ale Millo.pewnie chodzi o to.sprawdzenie pod.katem.plci:-)

010igov35ye70zfx.png

Millo ja tez widze cien :) super ciesze sie ze sie udało :) no prezent dla męża konkretny, niesmiało gratuluje :)
Maziajko nie wiem kiedy sie wybrac chyba dopiero za dwa tyg zeby bylo cos widac, ale nie wiem czy dotrwam no musze, bo ostatnio poszlam dosc szybko i byl pusty pecherzyk, wiec nie chce dodatkowego stresu, chyba kolo 7 tyg dopiero sie wybiore, bo wtedy juz pokazalo sie serduszko.

Ana gratulacje :) widocznie testy mialas kiepskie Najwazniejsze, ze test pozytywny i teraz niech juz wszystko zdrowo sie rozwija &&&&
Millo ja tak czulam, ze Wam sie uda :) gratuluje Ci z calego serca :) no i tak jak mowilam pewnie implantacje mialas w 9 dniu po owu :) zbadaj sobie razem z beta progesteron :) powodzenia i bezproblemowej ciazy &&&

Maran dziekuje:* i Wam wszystkim:) jutro jak zobacze betke to sie bede cieszyc pelnia zycia!
Bete robilam w 8dpo.. kiedy zas powinnam?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana super wiesci. Gratuluje.
Millo ja tez widze cien [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji3][emoji3][emoji3] super wiesci.
A mnie boli glowa od wczoraj wieczor.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry