reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tylko rano nie zwlekajccie z dobrymi wiadomosciami! Bo bede w nerwach chodzic!!

010igov35ye70zfx.png

tak jak zawsze z checia robilam testy i niecierpliwoscia tak jutro pierwszy raz boje sie testowac straaasznie Millo dziekuje
Maziajko napisze w miare szybko, na sama mysl o jutrzejszyszm poranku oblatuje mnie strach..
W drugiej ciazy pamietam ze zrobilam test przed @ 3 dni i wyszla bladzitka po 10 minutach chyba nawet, powtorzylam innym na nastepny dzien i tez musialam czekac troche po terminie @ zrobilam kolejny ostatni i byla tez bladziutka tez pamietam ze sie zdziwilam ze powinien byc ciemniejszy, a nie byl wyrazny i z ciaza bylo wszystko ok, wiec ludze sie ze moze tym razem tez bedzie dobrze, tylko nie daje mi spokoju dlaczego test pokazal negatywny wynik, bo ciezko sie czegos tam dopatrzec czasem cos widze, a czasem nic, wiec uznaje ze negatyw, bo i maz nie widzi na dzisiejszym nic :(

Ana.kochana nic nie zrobisz niestety poki co nie stresuj sie ! Trzymam bardzo kciuki!

Millo to.bede czekac mam nadzieje ze maz bedzie mial piekny prezencik:-)

010igov35ye70zfx.png

Dziewczyny trzymam jutro za Was kciuki!
Ja tez pierwsze co robie jak wstaje to zagladam na forum :)

Kurcze wczoraj najpierw wzielam wiesiolka a dopiero pozniej Was doczytalam, mam nadzieje ze ta jedna tabletka w niczym nie przeszkodzi :)
Milego weekendu

Ana, Millo trzymam kciuki.
Ps.Millo a ty nie za szybko testujesz?

Elena za pewne już na porodowce [emoji4]

Katja Co u Ciebie?

thgf9n739gb9fobd.png

Ana będzie dobrze :) Nie stresuj się :)z tymi testami to różnie bywa, a przecież w poprzedniej ciąży miałaś podobnie. Trzymam kciuki:)
Millo również mocno za Ciebie :)

reklama
Do góry