reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mam zle wiesci poszlam do toalety, bo rozbolam mnie lekko brzuch poddarlam sie, a tam krew brazaowa nie wiem czy mam jechac do szpitala czy czekac wyje jak bobr jest mi tak przykro dzis juz rano zaczelam wierzyc ze bedzie wszystko dobrze juz.... brak mi slow...
Maziajko albo dziewczyny ktore maja to za soba,
jak dlugo to bedzie trwalo? napiszccie mi prosze. :(

reklama
Ana:( cholera.. ja jak mialam brazowe plamienie to pojechalam do szpitala ale juz bylam w 6 tygodniu.. po 2 dniach pojawila sie krew.. wszystko trwalo tydzien..:(..

A moze masz maly progesteron?Pojechalabym do szpitala i poprosila o duphaston

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

nie wiem MiIlo co robic, maz zabral dzieci na spacer prosilam go o to. troche tego bylo to nie kropla czy dwie to nie plamienie to raczej dosc bylo obfite na papierze i nie czerwna tylko brazowa zabolal brzuch i tyle narazie jakby cmił od czasu do czasu delikatnie. jestem jeszcze w szoku nie wiem sama czego mam sie spodziewac co robic...

Katja ale śliczne te łóżeczka! Zakochałam się [emoji7] Ja to nawet teraz przy synu nie szukałam bo wolałam nie oglądać bo miałam po pierwszym a pewnie bym odrazu kupowała jakbym taki zobaczyła!. Z przewijakiem to moim zdaniem pierwsze miesiące a później to ja tez nieraz na sofie czy łóżku przewijam. Mój ma 9 miesięcy. Myśle tak do 5. Wiadomo na początku to kupki dość często itd. Najlepiej waśnie jak w sklepie przymierzasz do łóżeczka. Gdzieś wiedziałam takie Ala hamaki przewijaki co się zawiesza może by pasowały

Ana kurde! Ja kochana nie wiem nawet co napisać!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mam zle wiesci poszlam do toalety, bo rozbolam mnie lekko brzuch poddarlam sie, a tam krew brazaowa nie wiem czy mam jechac do szpitala czy czekac wyje jak bobr jest mi tak przykro dzis juz rano zaczelam wierzyc ze bedzie wszystko dobrze juz.... brak mi slow...
Maziajko albo dziewczyny ktore maja to za soba,
jak dlugo to bedzie trwalo? napiszccie mi prosze. :(
Kochana ja w dzien zrobienia testu zaczelam plamic na brazowo. Lekarz kazal ki wziac odrazu luteine ktora mialam w domu. Szpital jesli nie masz zaprzyjaznionego lekarza pedem!

Ana nie brzmi to najlepiej:(moze to byla biochemiczna tak jak u Maziajki:((
Nie wiem co Ci poradzic.Pojechalabym jednak do szpitala na usg.. bo moze brakuje progesteronu a moze faktycznie stalo się:(
Przyszle dni wyjasnia ale tak czekac..
Kurde nie wiem..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzwolilismy kazali przeczekac pewnie da moj organiz sam bo to wczesna ciaza jak bedzie gorzej temp. Czy bole sie nasila to mam jechac na te chwile boli troche w krzyzu bol lekki glowy wydzielina jak przy dosc obfitej @ i lekkie skorcze

Do góry