reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O mamo ja nie dowierzam!Ciagle sprawdzam ten test.Owulacja poczekala na meza 6 dni!!!! Jutro lece na bete i w srode.
Maziajko czy z 11 i 13 przyrost tez bedzie mial znaczenie duze jeszcze w tych przyrostach?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A czy dzień ma znaczenie? Bo ja robiłam dopiero 17 dpo i 19 dpo :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo tak.to.bedzie poczatkowy przyrost wiec super!

Antonia dla.ciazy nie ma znaczenia ale Millo.pewnie chodzi o to.sprawdzenie pod.katem.plci:-)

010igov35ye70zfx.png

Millo ja tez widze cien :) super ciesze sie ze sie udało :) no prezent dla męża konkretny, niesmiało gratuluje :)
Maziajko nie wiem kiedy sie wybrac chyba dopiero za dwa tyg zeby bylo cos widac, ale nie wiem czy dotrwam no musze, bo ostatnio poszlam dosc szybko i byl pusty pecherzyk, wiec nie chce dodatkowego stresu, chyba kolo 7 tyg dopiero sie wybiore, bo wtedy juz pokazalo sie serduszko.

Ana gratulacje :) widocznie testy mialas kiepskie Najwazniejsze, ze test pozytywny i teraz niech juz wszystko zdrowo sie rozwija &&&&
Millo ja tak czulam, ze Wam sie uda :) gratuluje Ci z calego serca :) no i tak jak mowilam pewnie implantacje mialas w 9 dniu po owu :) zbadaj sobie razem z beta progesteron :) powodzenia i bezproblemowej ciazy &&&

Maran dziekuje:* i Wam wszystkim:) jutro jak zobacze betke to sie bede cieszyc pelnia zycia!
Bete robilam w 8dpo.. kiedy zas powinnam?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana super wiesci. Gratuluje.
Millo ja tez widze cien [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji3][emoji3][emoji3] super wiesci.
A mnie boli glowa od wczoraj wieczor.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry