reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo, Ana kciuki!

Nie nie rodze.. to czekanie jest najgorsze, kiedy księżniczce zechce się wyjść.. A tak się bałam czy przez tą szyjke miękka od 32 tc dochodzę w 2paku do 39-40 tc.

Ostatnia edycja:
reklama
jeeeee pokazal clearblue plusik !!! :) kamien z serca. blady ale plusik, po przepisowej minucie zaczal sie pojawiac bez problemu widac maz tez widzi, wiec ok ufffff koniec z testami, nie bede sie wiecej stresowac. Dziekuje za wsparcie bardzo. :*

Ana gratulacje!!!!! Cieszę się bardzo. Napewno będziesz spokojniejsza. To widzę ze noc pewnie nieprzespana skoro tak odrazu z rana testowanie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana gratuluje:** ! Bardzo się cieszę!!!

Kochane a co powiecie na to?Nie mam omamow?
20170319_062005.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170319_062005.jpg
    20170319_062005.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 295
Millo widzę piękny cień! :-) A jak temperatura?

Ana no widzisz! Super ze wyszedł plusik.

Idziecie na betę dziewczyny?

Millo.no pieknie widac! Jutro beta tak?

Ana no super ciesze sie bardzo jakies kijowe testy mialas teraz spokojnie.Jak to u Was wyglada kiedy masz wizyte?

010igov35ye70zfx.png

O mamo ja nie dowierzam!Ciagle sprawdzam ten test.Owulacja poczekala na meza 6 dni!!!! Jutro lece na bete i w srode.
Maziajko czy z 11 i 13 przyrost tez bedzie mial znaczenie duze jeszcze w tych przyrostach?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry