reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy możliwe, żeby to była ciąża?

Skoro tak wszyscy polecali tego lekarza to myślalam ze i dla mnie bedzie dobry. Staralam sobie tłumaczyć,że jestem nadwrazliwa, stąd mi nie odpowiada.

Co do stresów - ja już myślę o tym że pewnie beta jest mniejsza niż wyszło, bo wracając z pobrania krwi miałam to plamienie właśnie 😫.

A generalnie ta dawka luteiny aż 200 wydaje mi się całkiem spora?

Jedno jest pewne - na pewno bez psychologa się nie obędzie, z takimi nerwami to nie dam rady.
Lekarz ma tobie pasować, a nie pod opinie. Mój jest specyficzny. Ma dziwny humor, ale mi on pasuje. Zdaje sobie jednak sprawę, że jak innej dziewczynie walnął by podobne teksty, to mogłaby się w najmniejszym przypadku obrazić. Więc szukaj takiego, przy którym to TY będziesz czuła się komfortowo, ale pamiętaj o tym, że ma być on też dobrym specjalistą (i pod tym kątem dobrze spojrzeć na opinie).

reklama
Lekarz ma tobie pasować, a nie pod opinie. Mój jest specyficzny. Ma dziwny humor, ale mi on pasuje. Zdaje sobie jednak sprawę, że jak innej dziewczynie walnął by podobne teksty, to mogłaby się w najmniejszym przypadku obrazić. Więc szukaj takiego, przy którym to TY będziesz czuła się komfortowo, ale pamiętaj o tym, że ma być on też dobrym specjalistą (i pod tym kątem dobrze spojrzeć na opinie).
No właśnie podobno jest dobrym specjalistą, więc nie wiem, może to po prostu ja potrzebuje kogoś hmm "cieplejszego".

Tak, tak, oznaczę w tym samym laboratorium. Testów już nie robię - ale czytasz w moich myślach, że miałam taki pomysł, żeby sprawdzać kreski. 😂😂

No właśnie podobno jest dobrym specjalistą, więc nie wiem, może to po prostu ja potrzebuje kogoś hmm "cieplejszego".

Tak, tak, oznaczę w tym samym laboratorium. Testów już nie robię - ale czytasz w moich myślach, że miałam taki pomysł, żeby sprawdzać kreski. 😂😂
Po uszach byś dostała ode mnie gdybyś sprawdziła :p Kreska się może mniej wybarwiać, bo będziesz lepiej nawodniona, albo sam test będzie z innej partii, dasz ciut więcej moczu - tylko ci to dołoży niepotrzebnego stresu, jeśli kreska nie będzie mocniejsza.

taki czas, że jeszcze wszystkie jesteśmy niepewne. Ja też jestem po testach i becie. Wizyta pod koniec kwietnia. Ale fajnie się gada, więc wpadaj :)
No u mnie teraz najwięcej nerwów z drugą betą. To wpadam! :) tylko jakbyś podpowiedziała, gdzie znajdę temat. Taka jestem rozkojarzona, że szok!

@Lilith92 te bóle jak na miesiączkę to bardzo dobry objaw :) Tak ma być, to oznacza, że macica się szykuje i rozciąga :) Gratulacje!
I strasznie się zaczęłam męczyć. I puls mi skoczył. Miałam kiedyś problemy z cisnieniem przez cukier i nadwagę, ale już się tego pozbylam. A teraz tak dziwnie puls powyżej 90...

reklama
trzymam kciuki żeby poszło wszystko po twojej myśli 🥰, ja rok temu też strasznie panikowalam i robiłam testy przed terminem miesiączki i wyszła blada kreska na 8 cykl staran ,a teraz mam 8 miesięczna córeczkę przy sobie . Mam nadzieje ze ci sie uda🙈

Do góry