reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy możliwe, żeby to była ciąża?

reklama
No ja najprawdopodobniej jak wszystko będzie dobrze to zmienię lekarza. Po prostu jak o coś pytam to mówi: proszę nie wymyślać. A wystarczyłoby powiedzieć, że poziom jest ok. Spytałam go np. o ten progesteron co wyszedł 15, że czytałam że to mało to taka odpowiedź dostałam. I na siłę tę luteinę. To normalne że pytam, bo nie wiem po prostu, a wiadomo że człowiek szuka informacji. Zwłaszcza, że wszędzie pojawiają się wyższe wyniki proga.

Teraz np. już prawie nie mam plamien, delikatnie brązowy sluz, ale i tak się martwię że już było za późno na tę luteinę i jutro beta będzie spadkowa. Obiecuję sobie że jak jutro będzie ok to troszke wyluzuję.
będziesz badać proga w poniedziałek? a ja znam dziewczyny z takim progiem i ciążę są zdrowe on może jeszcze podrosnąć razem z beta, jestem w wątku prywatnym a wiec nie będę udostępniać ale uwierz mi że były u nas progesteronu 50 po owu I nie było ciąży i byly progi 10 i była ciąża

Czytam ten wątek cały czas i bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie ❤️
Bardzo dziękuję. Jestem zaskoczona, że tyle osób ten wątek czyta i pisze mile słowa ❤. Aż mi głupio że tak strasznie panikuję.
będziesz badać proga w poniedziałek? a ja znam dziewczyny z takim progiem i ciążę są zdrowe on może jeszcze podrosnąć razem z beta, jestem w wątku prywatnym a wiec nie będę udostępniać ale uwierz mi że były u nas progesteronu 50 po owu I nie było ciąży i byly progi 10 i była ciąża
Tak, powtarzam proga. Liczę że podskoczy, bo biorę luteine pod język. No ja po owu miałam 11 i byłam pewna że nic się nie uda, bo właśnie czytałam o dziewczynach, które po owu mają 30 i więcej.

Bardzo dziękuję. Jestem zaskoczona, że tyle osób ten wątek czyta i pisze mile słowa ❤. Aż mi głupio że tak strasznie panikuję.

Tak, powtarzam proga. Liczę że podskoczy, bo biorę luteine pod język. No ja po owu miałam 11 i byłam pewna że nic się nie uda, bo właśnie czytałam o dziewczynach, które po owu mają 30 i więcej.
Luteina nie wychodzi w badaniu.

reklama
Do góry