reklama
kara86
Fanka BB :)
będziesz badać proga w poniedziałek? a ja znam dziewczyny z takim progiem i ciążę są zdrowe on może jeszcze podrosnąć razem z beta, jestem w wątku prywatnym a wiec nie będę udostępniać ale uwierz mi że były u nas progesteronu 50 po owu I nie było ciąży i byly progi 10 i była ciążaNo ja najprawdopodobniej jak wszystko będzie dobrze to zmienię lekarza. Po prostu jak o coś pytam to mówi: proszę nie wymyślać. A wystarczyłoby powiedzieć, że poziom jest ok. Spytałam go np. o ten progesteron co wyszedł 15, że czytałam że to mało to taka odpowiedź dostałam. I na siłę tę luteinę. To normalne że pytam, bo nie wiem po prostu, a wiadomo że człowiek szuka informacji. Zwłaszcza, że wszędzie pojawiają się wyższe wyniki proga.
Teraz np. już prawie nie mam plamien, delikatnie brązowy sluz, ale i tak się martwię że już było za późno na tę luteinę i jutro beta będzie spadkowa. Obiecuję sobie że jak jutro będzie ok to troszke wyluzuję.
Lilith92
Bardzo dziękuję. Jestem zaskoczona, że tyle osób ten wątek czyta i pisze mile słowa ❤. Aż mi głupio że tak strasznie panikuję.Czytam ten wątek cały czas i bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie
Tak, powtarzam proga. Liczę że podskoczy, bo biorę luteine pod język. No ja po owu miałam 11 i byłam pewna że nic się nie uda, bo właśnie czytałam o dziewczynach, które po owu mają 30 i więcej.będziesz badać proga w poniedziałek? a ja znam dziewczyny z takim progiem i ciążę są zdrowe on może jeszcze podrosnąć razem z beta, jestem w wątku prywatnym a wiec nie będę udostępniać ale uwierz mi że były u nas progesteronu 50 po owu I nie było ciąży i byly progi 10 i była ciąża
asia.joanna
Luteina nie wychodzi w badaniu.Bardzo dziękuję. Jestem zaskoczona, że tyle osób ten wątek czyta i pisze mile słowa ❤. Aż mi głupio że tak strasznie panikuję.
Tak, powtarzam proga. Liczę że podskoczy, bo biorę luteine pod język. No ja po owu miałam 11 i byłam pewna że nic się nie uda, bo właśnie czytałam o dziewczynach, które po owu mają 30 i więcej.
P
Patrycjaa89
Gość
Luteina wychodzi w badaniu, a duphaston nie bo to sztuczny progesteron.Luteina nie wychodzi w badaniu.
Majaga
gratulujeBeta 90.6 w dniu spodziewanej miesiączki, progesteron 15. Próbuje dodzwonić się do lekarza
Lilith92
Właśnie też słyszałam i lekarz mi mówił że luteina wychodzi.Luteina wychodzi w badaniu, a duphaston nie bo to sztuczny progesteron.
P
Patrycjaa89
Gość
Tak wychodzi. Jutro będziesz powtarzać betę i proga? Trzymam kciuki aby ładnie przyrosło daj znać jak będą wynikiWłaśnie też słyszałam i lekarz mi mówił że luteina wychodzi.
Lilith92
Tak wychodzi. Jutro będziesz powtarzać betę i proga? Trzymam kciuki aby ładnie przyrosło daj znać jak będą wyniki
Tak, jutro na 7 na badania
reklama