reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ja miałam plamienie implantacyjne w zeszłym roku w lipcu w 11 dpo ale jasno różowa choć brązowa się też niby zdarza. Na 5 ciąż miałam tylko raz plamienie implantacyjne właśnie w zeszłym roku.Dziewczyny brązowa wydzielina to ta implatacyjna? Bo chyba właśnie mam. Przestraszyłam się trochę
młoda1994
No to możliwe bo zagniezdzenie się odbywa między 6 a 12dpo jedna kobieta ma szybko zagniezdzenie a druga w górnej granicy dniowej. Mi no żaden test w poprzednim roku nie pokazał ciąże moje zdziwienie było takie że byłam w Pl na urlopie i coś mnie tknęło żeby iść do gin i poszłam pęcherzyk 25mm 9tc ale pusty dostałam do domu leki na wywołanie poronienia i oczyściłam się sama po przyjeździe do Niemiec.No jestem 6-7dpo sprawdzę jeszcze jak wrócę do domu co się dzieje bo nie mam jak sprawdzać co chwilę bo jestem w pracy.
młoda1994
Nie martw sie. Często kobiety zaczynają się starać i zaczynają się jakieś cyrki z organizmem kobiety.Szczerze jestem wystraszona oby było na plus.
młoda1994
Żadna kobieta nie chce powtórki i twój strach jest zrozumiały. Wiem że to cię nie pocieszy ale jak uda Ci się zajść w ciążę to strach będzie towarzyszył cała ciąże później jak dziecko będzie też będzie towarzyszył bo będziesz się martwić o swojego bobasa.Narazie ustało nie ma więcej. Będę obserwować. Ja się boję bo jedną miałam w 6 tygodniu obumarłą. Dlatego się stresuje nie chce powtórki.
reklama
młoda1994
Aha ale nie wiem czy to jest dobry pomysł schodzić się bo dziecko. Ale to jest wasza decyzja. Trzymam kciuki aby ci się wszystko po układało tak jak chcesz [emoji4]Szczerze liczę że to dziecko połączy mnie i partnera na nowo bo teraz się rozstaliśmy. Dlatego wiąże tak duże nadzieję z nim.