reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy możliwe jest zajście w ciążę przed @

Tak tylko zalezy od normy w laboratorium . Wiec chyba tydzien to minimum
Normy przeważnie są od 5 poniżej 5 to jest brak ciąży aczkolwiek jeśli pierwszy wynik wychodzi 2.5-3 to warto powtórzyć betę po 48 lub 72h bo może się coś dziać dlatego wynik wyszedł wątpliwy i powtórzenie badania daje wtedy 100% odpowiedź czy ciąża czy taka natura że poziom hormonu u kobiety jest np 2. 5 zamiast 0

reklama
No ja krwawienia implatacyjnego nie miałam w poprzedniej w tej też się nie spodziewam. W takim razie w Piątek będę wiedzieć na 100% czy jestem czy nie.

Albo czy któraś przyjmowała Gynalgin w ciąży? Globułki dopochwowe bo mam i nie wiem czy brać bo nie wiem czy infekcja się nie przyplątała

zwiekszona wydzielina w ciazy to normalne. Szyjka musi sie uszczelnić, powoli tworzy sie czop.
Infekcja grzybicza to biała grudkowatą wydzielina. Bakteryjna jest bardziej żółta i ma nieprzyjemna won.

reklama
Do góry