reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy mogę być w ciąży

Dwa dni przed okresem (który potem normalnie dostałam), dotykałam wilgotnych bokserek partnera z zewnątrz (pojawił się tylko preejakulat). Po jakichś 10 minutach poszłam do toalety i chcąc sprawdzić czy może dostałam okres włożyłam sobie palec do pochwy. Czy w ten sposób mogłam zajść w ciążę? W międzyczasie dotykałam dużej ilości przedmiotów np. pościeli, swoich ubrań, drzwi itp. palce na 100% miałam suche (były takie praktycznie cały czas bo jego bokserki były tylko wilgotne). 21 dni po tym zrobilam betę hcg z krwi (wynik <0,1 mIU/ml). Czy ciąża jest wykluczona na 100%?

reklama
Dwa dni przed okresem (który potem normalnie dostałam), dotykałam wilgotnych bokserek partnera z zewnątrz (pojawił się tylko preejakulat). Po jakichś 10 minutach poszłam do toalety i chcąc sprawdzić czy może dostałam okres włożyłam sobie palec do pochwy. Czy w ten sposób mogłam zajść w ciążę? W międzyczasie dotykałam dużej ilości przedmiotów np. pościeli, swoich ubrań, drzwi itp. palce na 100% miałam suche (były takie praktycznie cały czas bo jego bokserki były tylko wilgotne). 21 dni po tym zrobilam betę hcg z krwi (wynik <0,1 mIU/ml). Czy ciąża jest wykluczona na 100%?
Nie. Jeszcze załóz 20 kolejnych kont i pytaj kolejne milion razy.

Ja wrożę trojaki.

Proponuję poczytać w jaki sposób dochodzi do zapłodnienia.

A jak nie chcesz być w ciąży to albo nie uprawiaj seksu albo z zabezpieczeniem. Ale proponuję się wstrzymać od jakichkolwiek aktywności seksualnych bo ewidentnie do tego nie dorosłaś.

I kto sprawdza czy dostał okresu wkładający sobie palce do pochwy! Dziewczyno czy ty chcesz się nabawić infekcji, wkładać sobie brudne palce?

Po co wkładasz brudne paluchy, żeby zobaczyć czy masz okres. To chore dla mnie. Zajmij się czymś pożytecznym, a nie trujesz głowę z następnymi postami tego samego typu;) troll jak nic

reklama
Do góry