reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy Jeszcze jest szansa

reklama
Chyba raczej dlatego, że cytowanie też Ci nie idzie xD
@olka11135 Żałosna jesteś ze nadal drązysz ten temat. Mam cię dosyć i twoich mądrości. Kobieta zadała pytanie a ty grasz w te swoje głupie odpowiedzi ...i czepiasz się kogo się cytuje a kogo nie ...
Zaśmiecasz tylko forum tymi głupotami, ale z tego co pamiętam takie pierdoły wypisujesz i umoralniasz kobiety w każdym wątku..

Dziewczyny przed chwilą znowu testowałam okresu brak . Czy wy też widzicie tu cień cienia. Na początku zabarwiło się grubo po odczekaniu chwili minimalnie zostalo . Na zdjęciu widać słabiej . Już nie wiem co myśleć

Załączniki

• IMG_20220824_162019223~4.jpg
    IMG_20220824_162019223~4.jpg
    605,5 KB · Wyświetleń: 139
Dziewczyny przed chwilą znowu testowałam okresu brak . Czy wy też widzicie tu cień cienia. Na początku zabarwiło się grubo po odczekaniu chwili minimalnie zostalo . Na zdjęciu widać słabiej . Już nie wiem co myśleć
Test jest nagatywny. Może idź oznacz betę a nie baw się w testy. Skoro Ty coś tam widzisz to beta tylko to potwierdzi. Jak dla mnie jednak jest tam biało i nic nie przebija.

Ostatnia edycja:
Test jest nagatywny. Może idź oznacz betę a nie baw się w testy. Skoro Ty coś tam widzisz to beta tylko to potwierdzi. Jak dla mnie jednak jest tam biało i nic nie przebija.
Chyba Ty jesteś negatywna, a dokładniej negatywnie nastawiona.
Ja tu kreskę widzę. Powtórz tym czułym z porannego moczu. Albo najlepiej zrób betę. Powodzenia

P.S. na początku miałam tak samo blade.

reklama
Chyba Ty jesteś negatywna, a dokładniej negatywnie nastawiona.
Ja tu kreskę widzę. Powtórz tym czułym z porannego moczu. Albo najlepiej zrób betę. Powodzenia

P.S. na początku miałam tak samo blade.
Ja patrzę realnie. I nie mydlę komuś oczu, że coś tam widać. Jak dla mnie test jest negatywny a porównywanie do swoich mija się z celem.

Do góry