reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy Jeszcze jest szansa

Może nie mieć znaczenia, pod warunkiem, że wiesz kiedy jest owulacja. Jeśli nie masz pojęcia - to zgadzam się z @olka11135 - w przypadku jednego seksu miesięcznie może nie być łatwo zajść w ciążę a łatwo przegapić owulację.

Moja droga według autorki tego komentarza można zajść w ciąże po owulacji także o czym rozmawiamy xD

reklama
A te testy miały taką samą czułość? Bo ten co jest negatywny może być poprostu mniej czuły i nie wychwycił jeszcze ciąży.
Śmiejecie się z ludzi, ale mi bardzo długo ten o czułości 25 nie wychodził. Na tych 10 kreska wcale z dnia na dzień nie ciemniała. A jednak już 21tc za mną. Czasami nawet test innej firmy o teoretycznie tej samej czułości jeszcze ciąży nie pokazuje.

Może nie mieć znaczenia, pod warunkiem, że wiesz kiedy jest owulacja. Jeśli nie masz pojęcia - to zgadzam się z @olka11135 - w przypadku jednego seksu miesięcznie może nie być łatwo zajść w ciążę a łatwo przegapić owulację.
Jeden raz,kilka razy nie oznacza ciąży. Tak naprawdę to nie ilość stosunków decyduje o ciąży lecz inne aspekty . Co ma być to będzie ...

A te testy miały taką samą czułość? Bo ten co jest negatywny może być poprostu mniej czuły i nie wychwycił jeszcze ciąży.
Śmiejecie się z ludzi, ale mi bardzo długo ten o czułości 25 nie wychodził. Na tych 10 kreska wcale z dnia na dzień nie ciemniała. A jednak już 21tc za mną. Czasami nawet test innej firmy o teoretycznie tej samej czułości jeszcze ciąży nie pokazuje.
Nie patrzyłam i nie pytałam wiem że ten strumieniowy był firmy witam ale nie wiem jaka czułość bo już wyrzuciłam 😔

Dla większość z was to powód do śmiechu...
Mi nie jest . Przepraszam że wgl prubowalam poznać wasze zdanie 🫶 mimo wszystko będę mamą po raz trzeci , nie teraz to w najbliższym czasie . Dziękuję za odpowiedzi . Pozdrawiam

reklama
te "wakacje" były nastawione na zapłodnienie. A trwały jeden dzień. Nie zdążyłabym odpuścić. Za to pozytywne myślenie i dobre nastawienie na pewno zrobiły sw

No cóż ... współczuję 🤣
Czego wspolczujesz....dzieci z mężem?
Jednorazowy sex dla ciebie to chyba tylko faktycznie sex na imprezie...trochę płytkie myślenie

Do góry