reklama
P
patu$ka
Gość
Witaj! Starasz sie o dziecko a nie wiesz co to test ciazowy z krwi dajacy 100 % pewnosci? Dziwne?
Dziwne jest etz ze prawie tydzien a na tescie nei ma nawet bladej kreski.
Nie rozumiem kobiet ktore chca zajsc w ciaze a nie znaja podstawowej wiedzy na ten temat.
Dla mnie zakladanie nowego watku tylko po to zeby znalezc porade jest zasmiecaniem forum. Bo znajac zycie watek z achwile umilknie i bedzie sie blakal miedzy tematami.
Zapraszamy na staraczki,tam rozwiejesz swoje watpliwosci.
Dziwne jest etz ze prawie tydzien a na tescie nei ma nawet bladej kreski.
Nie rozumiem kobiet ktore chca zajsc w ciaze a nie znaja podstawowej wiedzy na ten temat.
Dla mnie zakladanie nowego watku tylko po to zeby znalezc porade jest zasmiecaniem forum. Bo znajac zycie watek z achwile umilknie i bedzie sie blakal miedzy tematami.
Zapraszamy na staraczki,tam rozwiejesz swoje watpliwosci.
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Czy mozliwe ze doszlo do zaplodnienia
zawsze uprawiając sex jest taka możliwość
Witam was mam takie pytanko czy jeśli wspolzyłam 3 dni przed owulacja czy jest możliwość ze mogę zajść w ciaze było to tak ze w sobote (27.07) wspolzylismy z narzeczonym i wytrysk był do końca we mnie i w poniedzialek było tak samo i we wtorek (dzien owulacji) powiedzcie szczerze jakie sa szanse ?? Pozdrawiam. I jeszcze powiem ze od pewnego czasu zażywam kwas foliowy
Wiesz, uprawiając seks zawsze jest szansa, że zajdzie się w ciążę, szczególnie jeśli robi się to w najbardziej płodnych dniach. A czemu pytasz czy mogłaś zajść 3 dni przed owulacją skoro w dzień owulacji tez wspolzyliscie?
bo w tedy było pierwszy raz do końca bo tak to się zabezpieczaliśmy i jestem ciekawa czy wtedy by się udało
kasia-matiy
Fanka BB :)
to po co się zabezpieczacie jak się staracie o dziecko?
ZABEZPIECZALISMY SIE już tego nie robimy a starania zaczelismy ostatnioto po co się zabezpieczacie jak się staracie o dziecko?
reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
coś jakieś to wszystko poplątane
oczywiście że jest szansa... sama czekam na kolejną @ i trochę się stresuje
oczywiście że jest szansa... sama czekam na kolejną @ i trochę się stresuje