reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciaży ??

witam wszystkich

dwa dni temu powinnam dostać okres. Nigdy się nie spóźniał byłam pewna że przyjdzie ponieważ cały czas towarzyszy mi ból brzucha jak na początku miesiączki :) moja szyjka macicy jest strasznie wysoko ledwie co dostaję do niej palcem na pewno jest twarda mam problem żeby określić czy jest zamknięta czy otwarta :) robiłam test po pracy ale niestety wyszedł negatywny :) jak myślicie jest szansa na dzieciątko ?? czy wiecie jak powinna być ułożona szyjka?? dodam jeszcze,że temperatura wynosi 36,9-36,8​

reklama
Nie piszesz nic o owulacji, nie piszesz nic o wcześniejszych temperaturach, trudno coś określić... Nie piszesz o przytulankach...

Do Friki, skoro kochałaś się dzień przed @ to szanse są nikłe, zakładam raczej, że się nie starasz, brak okresu może być spowodowany nie tylko ciążą

owulacja była 17 stycznia :) przytulanki były kilkakrotnie zawsze do końca kilka dni przed owulacją :) temperatura wysoka utrzymuje się od dnia owulacji :)

pamietam ze w obu ciazach szyjka byla twarda, zamknieta i ulozona bardzo wysoko, tak wiec cierpliowsci:)

witam ponownie :)
wczoraj rano dostałam okres (spóźniony 3 dni) znaczy coś bardziej niby okres ... jest bardzo bardzo skąpy, kwi praktycznie w ogóle nie ma. Dzisiaj jest 2 dzień i naliczyłam może 3-4 małe krople krwi a zazwyczaj 1-2 dzień była istna masakra. Dziwne jest również to,że krew jet bardzo jasna (wygląda jak w ostatni dzień miesiączki) oraz zawiera bardzo dużo lepkiego ciągnącego się śluzu. Można nawet powiedzieć,że jest to śluz z krwią... Wczoraj okropnie bolał mnie brzuch tak że nie mogłam funkcjonować. Temperatura nadal jest podwyższona 36,9, ale dwa testy wyszły negatywne więc to raczej nie ciąża.. :/

Wygląda na to że już po okresie... nic się nie leje... podczas kąpieli sprawdziłam też w "środku" jest tam sucho jedynie ścianki delikatnie pobrudzone krwią.... dziwne

Ostatnia edycja:
reklama
tina jeśli nie wiesz co Ci dolega idz do gina albo jak napisala milagors zrob bete skoro jesteś po terminie @ a jego nadal brak. Opinii tu nie da się wyrazić, bo żadna z Nas nie jest lekarzem, poza tym nie znamy Cie wiec co możemy powiedzieć ? Wejdz na watek dla starających się, i tam zacznij się udzielać, jeśli się staracie o dziecko bo nikt nie pomoze Ci, po napisaniu jednego postu i zalozeniu watku tylko z powodu spozniajacej się @.....skoro jak piszesz chcesz mieć dziecko powinnas mieć pojecie na temat tego w jaki sposób może powstać,i jak to sprawdzić.

pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry