reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciaży ??

Dziękuję ;) tak cykle mam mniej więcej regularne czasem 1-2 dni róznicy ;)
No tak objawy niby ma, ale czasem mam wrażenie że sobie wmówiłam to.
Poczekam jeszcze do jutra z testem bo dziś nie mam czym do apteki dojechać..
A cały czas mam wrażenie że jednak @ nadejdzie ;(

reklama
pewnie że zrobić test.. w razie gorzej będzie jak @ będzie ci się spóźniał i w końcu przyjdzie a tak ciach i będziesz wiedziała.. :) ja 14 od zapłodnienia zrobiłam test i były mega wyraźne krechy . jak zrobisz test to napisz co wyszło:)

jak się nie uda, to uda się następnym razem... ja miałam 12 miesięcy rozczarowań aż w końcu się udało:)

ehh jak ja sobie przypomnę... robiłam już testy rutynowo co miesiąc ... aż śmiać mi się chce jak przypomnę sobie moją minę po zobaczeniu 2 kresek.. . niby czekasz na to tyle czasu ale jak już zobaczysz to myślisz że test sobie robi z ciebie jaja :) i życzę ci tego jak najbardziej:)

Dobrze napisze ;) ale boje się jednak tego rozczarowania... ;((
Testuj testuj, bo jak nic masz piekne objawy, ogromne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dwie krechy:-)
Ja testuję za tydzień i też się boję, że będzie to co zwykle:no:, ale nadzieję to ja mam oczywiście:-D

reklama
Do góry