Balbinka20 myślę że nie masz się czym martwić. Prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży jest baaaaardzo małe. Ja brałam tabletki 7 lat i wielokrotnie mi się zdarzyło że o jakiejś zapomniałam. Nigdy w ciążę w ten sposób nie zaszłam. Ból który opisujesz, choć może wydawać Ci się nieprawdopodobne, może być wynikiem tego, że zastanawiasz się czy jesteś w ciąży. Nasz mózg działa w taki sposób, że zastanawiając się czy jest ciąża, a wiemy jakie są objawy ciążowe, powoduje że one powstają. Przy każdym miesiącu kiedy byłam przed okresem a chciałabym być w ciąży, miałam objawy ciążowe a ciąży nie było. Ból opisywany przez Ciebie może być także bólem owulacyjnym. Zaczęłaś brać tabletki anty dopiero niedawno, więc Twoje ciało mogło się jeszcze nie przyzwyczaić do hormonów więc dlatego owulację możesz czuć inaczej niż wcześniej. Zarówno test jak i beta, warte są do zrobienia dopiero w dniu spodziewanej @, ponieważ teraz jest za wcześnie i jak wyjdzie Ci negatywny to i tak będziesz sie zastanawiać czy nie za wcześnie. Poczekaj do dnia @, jak przyjdzie (będzie krwawienie czerwone, nie brązowe plamienie bez krwawienia) to znaczy że nie ma ciąży. Jeżeli @ nie przyjdzie w planowany dzień albo będzie samo brązowe plamienie, wtedy na następny dzień zrób test. Opakowanie tabletek skończyłabym normalnie, tak jak powinno być brane.