reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciaży ??

Okres spóźnia się 6 dni
czuję się słabo, boli mnie podbrzusze i piersi..ale to chyba oznaka że lada dzień przyjdzie okres :(
robiłam dzisiaj kolejny test ciążowy i nic, jedna krecha..
( w sumie robiłam ich 4 )
co o tym myślicie?
i jak sądzicie? najpierw iść na to badanie krwi czy do ginekologa?

reklama
no ale na wizytę u mnie w mieście się trochę czeka. Nie wiem czy wytrzymam do tego czasu :((
czy ten test ciążowy z krwi można robić tak bez wizyty u ginki?? po prostu iść i poprosić?
i ile kosztuje..? i czy jest możliwy do zrobienia w każdej przychodni?

btw od wczoraj dostałam plamienia:szok: nie okres...
nie mam pojęcia co to może znaczyć!

Witam :) nie wiem czy w dobrym miejscu pisze, jeśli złe prosze o przeniesienie :)

Miałam nie regularny okres, raz był co 40 dni czasem co 33, ostatnio troche sie uregulował. Przed ostatnia miesiaczke miałam 30 lipca, a ostatnią 30 sierpnia. Współżyłam z chłopakiem 3 września, i skonczył we mnie. to był ostatni dzien okresu, w zasadzie już się konczył. teraz jestem troche przeziebiona, tzn mam kaszel i katar, i od 3 dni utrzymuje mi sie temperatura 37.0, a pod pacha 37.1. mierze rano(dodam ze mierze temperature codziennie juz od roku i nigdy nie mialam temperatury wyższej niż 36.8). boli mi brzuch od 3 dni,bol jest taki jak w trakcie okresu, lecz okresu nie ma, bola mnie piersi i mam lekka zgage. innych objawów nie mam... nie wiem czy panikuje czy nie, bo temperatura moze byc podwyzszona przez to ze jestem przeziebiona... ale ten ból brzucha. jest od 3 dni i takie same uczucie jak bym miala okres albo miala go za chwile dostac. a go nie ma, nie wiem co myslec ;// przed okresem zawsze mam zgage. teraz tez. wiec moze to zblizajacy sie okres.. sama nie wiem

My ci nie odpowiemy na to pytanie - bo nikt z nas nie jest jasnowidzem ..To może być ciąża ,a nie musi ..zrób test .

Mi sie wydaje,ze szanse na ciaze sa male,nieregularne cykle i tylko raz kochaliscie sie bez zabezpieczenia i to pod koniec okresu,no ale zrob test dla pewnosci albo idz do lekarza...i daj znac czy to jednak ciaza,czy nie

Nie wierzę w to, co czytam. Ty na forum zadajesz pytanie, czy jesteś w ciąży? Kup sobie test, albo zrób betę, to będziesz wiedzieć... :dry:

reklama
Do góry