reklama
Madame83
Fanka BB :)
Moze niekoniecznie, bo ja miałam badane Beta hcg całkowite.Coś tu jest nie tak Czy to przypadkiem nie jest HCG całkowite? HCG składa się z alfa i beta hcg. Przeważnie w ciąży robie się beta HCG. Można też HCG całkowite ale wtedy nie należy ich że sobą porównywać.
Madame83
Możesz wkleić wyniki obu badań?Dziewczyny, pomocy w środę beta była 1327 a dzisiaj 46473 co to oznacza, przecież to za dużo.... Według kalkulatora HCG jest okej, że przyrost w normie no ale o tyle aż by wzroslo w ciągu 2 dni?
Martyna1987
A na Tym pierwszym badaniu miałaś jakieś normy w poszczególnych tygodniach itp.? Faktycznie dziwne że nie masz podanej normy..ale tak jak dziewczynom powyżej jedyne co przychodzi na myśl to ciąża zaśniadowa..
Jest beta na każdym..Coś tu jest nie tak Czy to przypadkiem nie jest HCG całkowite? HCG składa się z alfa i beta hcg. Przeważnie w ciąży robie się beta HCG. Można też HCG całkowite ale wtedy nie należy ich że sobą porównywać.
Jest beta na każdym..
Załączniki
Madame83
Wklej oba wyniki, czasem czegoś nie zauważamy, co wyłapie inne oko. Razem z normami.Jest beta na każdym..
Madame83
Na tym 1327 jest podwójny znak większości. Ten wynik sugeruje, że aparat był ustawiony na taką wartość graniczną, a Twój wynik był sporo powyżej. Ale czy to możliwe??? Czy nie powinni zbadać dokładnie? @kasiaa91 Ty jesteś biegła w te klocki, zerkniesz na wyniki koleżanki? Bo to dziwnie wygląda, ale wydaje mi się, że nie ma się czym martwić.
reklama
Podziel się: