reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest szansa? Bo ja oszaleje

Dziewczyny, jutro jadę do ginekologa do Poznania, nie dam rady już siedzieć i myśleć. Mam nadzieję, że jutro na USG zobaczę cokolwiek lub ginekolog prosto z mostu powie mi jak to widzi... Wizytę mam na 17:40, trzymajcie proszę za mnie kciuki.
trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku! ❤️

reklama
Dziewczyny, jutro jadę do ginekologa do Poznania, nie dam rady już siedzieć i myśleć. Mam nadzieję, że jutro na USG zobaczę cokolwiek lub ginekolog prosto z mostu powie mi jak to widzi... Wizytę mam na 17:40, trzymajcie proszę za mnie kciuki.
Bardzo dobrze że znalazłaś innego lekarza. Trzymam kciuki za wizytę! A jak z plamieniami? Ustąpiły po lekach ?

Dziewczyny!!! widać zarodek, jest bicie serduszka ♥️ jest to tydz 6+5 :) zanim pojechałam do lekarza to zrobiłam jeszcze betę, wzrosła tylko o 6 tys... Łekarz mówił żeby aż tak się tym nie sugerować, ale martwi mnie to. narazie wszystko jest ok, plamienia leciutkie, ale mam... Mam nadal brać Duphaston i milion innych witamin. Do kontroli za 2 tyg, żeby upewnić się że wszystko dobrze. Dziękuję Wam za trzymane kciuki, bardzo pomogły. 😚

Dziewczyny!!! widać zarodek, jest bicie serduszka ♥️ jest to tydz 6+5 :) zanim pojechałam do lekarza to zrobiłam jeszcze betę, wzrosła tylko o 6 tys... Łekarz mówił żeby aż tak się tym nie sugerować, ale martwi mnie to. narazie wszystko jest ok, plamienia leciutkie, ale mam... Mam nadal brać Duphaston i milion innych witamin. Do kontroli za 2 tyg, żeby upewnić się że wszystko dobrze. Dziękuję Wam za trzymane kciuki, bardzo pomogły. 😚
Gratulacje! ❤️❤️❤️ Super informacja! Cudownie, że widać już serduszko. Od teraz wgl nie sprawdzaj bety, nie ma potrzeby! Wypoczywaj i myśl pozytywnie! Jeszcze raz serdecznie gratuluje! Zdrówka dla Was! 😘

Cudownie!😃 Już prawie 7 tydzień 😀Beta z czasem przestaje szybko rosnąć, powyżej 6000 to już lepiej usg niż sprawdzanie bety. BARDZI BARDZO się cieszę i gratuluję!🙂 Rośnijcie zdrowo ❤ A ty moja droga wypoczywaj teraz, relaksuj się a czas szybko zleci 🙂

Betą się zupełnie już teraz nie przejmuj! Sprawdza się tak na prawdę, do momentu uwidocznienia na usg!
Gratuluje serdecznie i baaaardzo się cieszę!!!!!🥳🥳🥳

reklama
Gratulacje ❤️ beta na tym poziomie już nie przyrasta tak bardzo, przyrosty na tych kalkulatorach sprawdza się tylko na początku, więc wyniki masz jak najbardziej w porządku🙂

Do góry