Jestem właśnie przed laboratorium. Trzymajcie kciuki dziewczyny.18-21 grudnia
reklama
Madame83
Fanka BB :)
A jak długie masz cykle? Przy PCOS pewnie długie?18-21 grudnia
Tak, różnie naprawdę. Raz 30 dni, raz 60, raz 45A jak długie masz cykle? Przy PCOS pewnie długie?
Madame83
Tak właśnie założyłam, że nie miałaś owulacji w książkowym 14 dc i tym bardziej nic się nie stresuj, beta jest naprawdę ładna, moje kilka biochemów kończyło się przy becie rzędu 20-40, więc na spokojnie idź dzisiaj sprawdzić czy coś idzie w górę czy jednak w dół, będziesz spokojniejsza na weekend. I koniecznie daj znać, jaki dziś wynikTak, różnie naprawdę. Raz 30 dni, raz 60, raz 45
Agata19922
Też plamiłam w pierwszej ciąży też duphaston brałam gin nie dawał szansy był w szoku że serce bije bo już stwierdził że pewnie nie ma co zbierać a tu moja córka ma już 9 lat powodzenia i staraj się źle nie myśleć
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Trzymam kciuki! A ty postaraj się podejsc do tego spokojnie. Wiem że łatwo się mówi...Jestem właśnie przed laboratorium. Trzymajcie kciuki dziewczyny.
S
Szka
Gość
A nie można czegoś zrobić z tymi dwoma mamcicami? Ostatnio tez się spotkałam z takim przypadkiem i dziewczyna ma iść na padania z podanien kontrastu żeby sprawdzić jakiś kanalik ( nie chce mieszać) bo być może uda się je połączyć, jeżeli nie to będzie musiała mieć jedna wycięta. Trzymam kciuki aby z Twoja ciąża wszystko było dobrze. Na pewno te dwie mamcice nie ułatwiają sprawy. My też się staraliśmy prawie rok i ciążę straciliśmy. Kochana będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤
S
Szka
Gość
na badaniaA nie można czegoś zrobić z tymi dwoma mamcicami? Ostatnio tez się spotkałam z takim przypadkiem i dziewczyna ma iść na padania z podanien kontrastu żeby sprawdzić jakiś kanalik ( nie chce mieszać) bo być może uda się je połączyć, jeżeli nie to będzie musiała mieć jedna wycięta. Trzymam kciuki aby z Twoja ciąża wszystko było dobrze. Na pewno te dwie mamcice nie ułatwiają sprawy. My też się staraliśmy prawie rok i ciążę straciliśmy. Kochana będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤
reklama
18-21 grudniaWiesz, cuda się zdarzają i to wcale nie tak rzadko idź spokojnie na betę i trzymamy kciuki, żeby rosła
Edit: kiedy dokładnie zaczęło się to plamienie w grudniu?
Podziel się: