reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest szansa? Bo ja oszaleje

reklama
Tak, różnie naprawdę. Raz 30 dni, raz 60, raz 45
Tak właśnie założyłam, że nie miałaś owulacji w książkowym 14 dc😉 i tym bardziej nic się nie stresuj, beta jest naprawdę ładna, moje kilka biochemów kończyło się przy becie rzędu 20-40, więc na spokojnie idź dzisiaj sprawdzić czy coś idzie w górę czy jednak w dół, będziesz spokojniejsza na weekend. I koniecznie daj znać, jaki dziś wynik🤞🤞🤞🍀

A nie można czegoś zrobić z tymi dwoma mamcicami? Ostatnio tez się spotkałam z takim przypadkiem i dziewczyna ma iść na padania z podanien kontrastu żeby sprawdzić jakiś kanalik ( nie chce mieszać) bo być może uda się je połączyć, jeżeli nie to będzie musiała mieć jedna wycięta. Trzymam kciuki aby z Twoja ciąża wszystko było dobrze. Na pewno te dwie mamcice nie ułatwiają sprawy. My też się staraliśmy prawie rok i ciążę straciliśmy. Kochana będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤

A nie można czegoś zrobić z tymi dwoma mamcicami? Ostatnio tez się spotkałam z takim przypadkiem i dziewczyna ma iść na padania z podanien kontrastu żeby sprawdzić jakiś kanalik ( nie chce mieszać) bo być może uda się je połączyć, jeżeli nie to będzie musiała mieć jedna wycięta. Trzymam kciuki aby z Twoja ciąża wszystko było dobrze. Na pewno te dwie mamcice nie ułatwiają sprawy. My też się staraliśmy prawie rok i ciążę straciliśmy. Kochana będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤
na badania

reklama
Do góry