reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Krklisz wobec tego może być czwartek.

Martaxs może się do nas przyłączysz jak ustalimy termin i godzinę spaceru?
Ja spaceruję prawie codziennie po grunwaldzie :).

Jagmar ja mieszkam na przeciwko galerii pestka ;-) zapraszam :-)
Krklisz ja mam na podolany 20 minut pieszko
Jarzębinka super mi pasuje często jestem na cytadeli :-) więc tylko gdzie sie spotkamy ?

czyli jutro o 15 tej tak ?

Ostatnia edycja:
Marta nie jutro my umawiamy sie na przyszły tydzień: wtorek - 14 maja ewentualnie stare ZOO a w czwartek 16 maja Cytadela....:tak::-D:tak:

Oki to ja sie umawiam z Wami na czwartek 16 na cytadele ;-) bo do zoo ide w weekend tylko napiszcie później gdzie sie spotykamy

dziewczyny :-D:-D:-D tośmy sie poumawiały, pisałam, ze mój M ma w przyszłym tygodniu dyżury do 18.00 i mam wolne popołudnia i taka była moja propozycja....... :tak::-D:tak:

a na Cytadeli pewnie gdzieś przy Rozarium?????

reklama
A może gdzieś bliżej się umówimy
Jarzębinka i Krklisz może koło netto na al solidarości? ja widze netto z okna albo dajcie jakieś propozycje bo ja tak dokładnie cytadeli to nie znam

Do góry