reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Kirklisz na Świcie jest stomatolog dziecięcy na NFZ....ja chodzę do niej z Kacperkiem i on jest zadowolony, przyjmuje też prywatnie ....Grażyna Szukalska Gabinet Stomatologiczny ul. Świt 47 Poznań (w Poznaniu) - opinie, telefon, adres
Jagmar we wtorek Stare ZOO o 15.00 lub później będzie OK.....
dziewczyny czwartek CYTADELA ale tak o 15.00 wiec Marta zapraszamy na spacerek większą ekipą....
Jagmar we wtorek Stare ZOO o 15.00 lub później będzie OK.....
dziewczyny czwartek CYTADELA ale tak o 15.00 wiec Marta zapraszamy na spacerek większą ekipą....
Jagmar ja mieszkam na przeciwko galerii pestka ;-) zapraszam :-)
Krklisz ja mam na podolany 20 minut pieszko
Jarzębinka super mi pasuje często jestem na cytadeli :-) więc tylko gdzie sie spotkamy ?
czyli jutro o 15 tej tak ?
Krklisz ja mam na podolany 20 minut pieszko
Jarzębinka super mi pasuje często jestem na cytadeli :-) więc tylko gdzie sie spotkamy ?
czyli jutro o 15 tej tak ?
Ostatnia edycja:
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Marta nie jutro my umawiamy sie na przyszły tydzień: wtorek - 14 maja ewentualnie stare ZOO a w czwartek 16 maja Cytadela....
NabAwe
mamusia Emilki :)
tez byøam przekonana æe to dzisiaj, nawet sobie obiad wczoraj zrobilam!
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dziewczyny tośmy sie poumawiały, pisałam, ze mój M ma w przyszłym tygodniu dyżury do 18.00 i mam wolne popołudnia i taka była moja propozycja.......
a na Cytadeli pewnie gdzieś przy Rozarium?????
a na Cytadeli pewnie gdzieś przy Rozarium?????
NabAwe
mamusia Emilki :)
jarzebinka
dokładnie tak pisałaś a ja zrozumiałam że chodzi o ten tydzien już mówiłam że jestem strasznie nieogarnięta w tej ciąży!!
dokładnie tak pisałaś a ja zrozumiałam że chodzi o ten tydzien już mówiłam że jestem strasznie nieogarnięta w tej ciąży!!
reklama