reklama
Jagmar weekend całkiem całkiem ale pogoda.... coś czuje że lata nie będzie. Wczoraj byliśmy sie przejść po parku Szelągowskich i szczerze myślałam że większy ten park ale fajnie sie szło w zdłóż warty. A do Ciebie jak można dojechać? bo teraz te remonty to maskara
Ostatnia edycja:
Witam Drogie MAMY!)
Sama jestem mamą z Poznania mam niespełna 2 letnią córeczkę i jestem w trakcie pisania pracy mgr! Jeśli miałybyście 2-3 minutki czasu to bardzo prosiłabym Was o wypełnienie ankiety, kt. jest mi potrzebna jako badanie do magisterki.
Bardzo proszę pomóżcie )
oto link do ankiety : Ankieta - Badanie preferencji zakupowych rodziców dotyczących jogurtów przeznaczonych do spożycia przez dzieci.
Sama jestem mamą z Poznania mam niespełna 2 letnią córeczkę i jestem w trakcie pisania pracy mgr! Jeśli miałybyście 2-3 minutki czasu to bardzo prosiłabym Was o wypełnienie ankiety, kt. jest mi potrzebna jako badanie do magisterki.
Bardzo proszę pomóżcie )
oto link do ankiety : Ankieta - Badanie preferencji zakupowych rodziców dotyczących jogurtów przeznaczonych do spożycia przez dzieci.
a na poznańskie spacerki bardzo polecam stare zoo mieszkamy w pobliżu i codziennie bywamy na wizycie u kózek i osiołków
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i tam dostalam termin na 17 wizyta funduszowa wiec zobacze, a tam u ciebie terminy dlugie czy nie tak zle?
A co to Rozarium?
A plac zabaw to znam ..
terminy sa przyzwoite... kilka dni i już, czasem nawet z dnia na dzien można sie umówić, trudniej na godziny popołudniowe, ale ranne dostępne...
A Rozarium to to miejsce, gdzie jest stawek, i teoretycznie wokół same róże rosną.... teraz pięknie wyremontowane.....
Marciatusia, a stare ZOO znamy, znamy.....
Jagmar to jak pogoda dopisze to jutro ok. 15.00.... :-) a po sobotnim spacerku młodszy padł mi od razu....
wstęp dla Wszystkich jest bezpłatny dorosłych i dzieci chyba że masz ochotę pozwiedzać wybieg waranów z komodo to wtedy kupujesz bilet za chyba 5 zł.
dzięki dziewczyny! moja magisterka miała napisać się do końca maja ale jak na razie mam mało wyników badań )
Ankieta - Badanie preferencji zakupowych rodziców dotyczących jogurtów przeznaczonych do spożycia przez dzieci.
dzięki dziewczyny! moja magisterka miała napisać się do końca maja ale jak na razie mam mało wyników badań )
Ankieta - Badanie preferencji zakupowych rodziców dotyczących jogurtów przeznaczonych do spożycia przez dzieci.
reklama
czy można się kiedyś dołączyć do jakiegoś spacerku ?a na poznańskie spacerki bardzo polecam stare zoo mieszkamy w pobliżu i codziennie bywamy na wizycie u kózek i osiołków