reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Jagmar weekend całkiem całkiem ale pogoda.... coś czuje że lata nie będzie. Wczoraj byliśmy sie przejść po parku Szelągowskich i szczerze myślałam że większy ten park ale fajnie sie szło w zdłóż warty. A do Ciebie jak można dojechać? bo teraz te remonty to maskara

Ostatnia edycja:
i tam dostalam termin na 17 wizyta funduszowa wiec zobacze, a tam u ciebie terminy dlugie czy nie tak zle?
A co to Rozarium?
A plac zabaw to znam ;)..

terminy sa przyzwoite... :tak: kilka dni i już, czasem nawet z dnia na dzien można sie umówić, trudniej na godziny popołudniowe, ale ranne dostępne...

A Rozarium to to miejsce, gdzie jest stawek, i teoretycznie wokół same róże rosną....:tak: teraz pięknie wyremontowane.....:tak:

Marciatusia, a stare ZOO znamy, znamy..... :tak:
Jagmar to jak pogoda dopisze to jutro ok. 15.00.... :-) a po sobotnim spacerku młodszy padł mi od razu....:tak:

No tak stare zoo mój synek uwielbia i gonić gołębie . Sorki ,może się przedstawie. Jestem magda z okolic poznania,mój synek ma roku1,5roku roku, pozdrawiam

reklama
Do góry