reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Martasx jeśli w czwartek pojedziemy na cytadelę to możemy się pod netto umówić.

Dziewczyny od dzisiaj jest wystawa zwierząt hodowlanych na targach (wstęp wolny). My się pewnie jutro wybierzemy z dziewczynkami jakoś w okolicach godziny 10-11 bo mój M ma dzień zajęty przerzucaniem kamlotów na ogródku u teściów hehehehehe.

reklama
ja jeżeli pojadę z pracy to będę autkiem, więc zaparkuje przy Cytadeli... :tak: parking jest koło placu zabaw, przy wejściu właśnie do Rozarium....:tak:

Jagmar co do jutra to ewentualnie pomyślę, bo mój M w pracy, to może z chłopcami bym sie wybrała,....ale może bardziej 10.00 niż 11.00???? po południu idziemu na urodzinki do synka koleżnki i byłoby dobrze, jakby młodszy zaliczył jeszcze drzemkę....!!!

ja na cytadele to też autem ale musze pomyśleć jak dojechać na ten parking co jarzębinka mówi bo ja też w ogóle nie znam cytadeli... A co do jutra to chętnie bym sie wybrała szczerze mówiąc ale zobacze jak mi sie poukładają plany :)

NabAwe Jakos nie mam milych wspomnien z Centrum Stomatologii, wiec chyba tam sie nie wybiore ;). Dzieki za opinie.
ja jestem jaknajbardziej chetna na Czwartkowa cytadele.
Spokojnie juz tak dlugo nie bedziesz chodzic w ciazy ;).
Jak sie czujesz?

jarzebinka Dzieki bardzo zapisze sobie, narazie oswiecilo mnie ze na os Chrobrego tez jest taki dentysta
i tam dostalam termin na 17 wizyta funduszowa wiec zobacze, a tam u ciebie terminy dlugie czy nie tak zle?
A co to Rozarium?
A plac zabaw to znam ;).

jagmar Ja jutro raczej slabo bo musze tort upiec dla Oliwkii,ale fajnie ze piszesz bo P jedzie z Oli do centrum
oddac czajnik do reklamacji (gwarancej ma do 12.05 ) to moze go skrece zeby zaliczyl tez wystawe ;).
Starosc ??????// To juz ;(.

MartaSx Dziekujemy za mily spacerek, przepraszam za moje dziecko zwykle jest grzeczniejsza ;).

Zastanawiam czy moje dziecko nie jest uczulone na jies pylki wczoraj mla czerwone oczy i katar na spacerze a dzis
wyszly jej jakies krostki rano ledwo widoczne ale wieczorem juz duzo bardziej ciekawe co z tego bedzie.
Mam nadzieje ze to nie jakis wirus bo na niedziele mamy gosci urodzinkowych.

Krklisz starość będzie od poniedziałku ;). Dzisiaj jakoś dałam radę na spacerze z Zzosia jak mi na rowerku uciekała więc jutro też dam radę :D.

krklisz
kochana mi ciąża nie służy tak jak Tobie wiec nie powiem że sie czuje oszałamiająco, ale daję radę hehe :)
przepraszam że spóźnione- ale najszczersze i najlepsze życzenia urodzinowe dla Oliwii! jeny kiedy to zleciało....!
kochana a zdarzają Ci sie podróże z córkami autem?jak dajesz wtedy radę?
a byłaś tam kiedyś? ja słyszałam dobre opinie dlatego tak mi przyszło do głowy, ale osobiście nie miałam doświadczeń:p

ja nakręciłam małża na te targi i sąsiada, ale nie umówie sie z wami bo to byłaby zbyt duża konspiracja, będziemy z sąsiadem, wiec nie chciałabym jego i mojego męża ciągać za babami, bo to jednak są mężczyźni i jak koty- chodzą swoimi drogami, więc jutro to ja będę zdana na łaskę mojego Pana ;]

a wiecie co mi sąsiadka ostatnio wywaliła za tekst? że ona by w życiu nie pojechała na cytadelę sama ani nawet z koleżankami bo tam zbyt dużo złych rzeczy sie dzieje, gwałty, porwania w biały dzień itp... zbladłam jak mi powiedziała, ale chyba troche przesadziła co?

Nabawe jak jakaś babka kitra się w krzakach i uprawia joggingi między drzewami to może ;p. My kulturnie chodzimy po alejkach pełnych innych kulturnych mam i starszych osób więc nic wielkiego nam nie grozi ;). A tak serio to nie słyszałam ostatnio o żadnych dramatycznych wydarzeniach, które miały miejsce na cytadeli więc nie ma się czego bać.

reklama
Krklisz my róznież dziękujemy było miło szkoda tylko ze pogoda nie dopisała ... a Oliwcia no wiesz to tylko dziecko ;-) ma prawo miec gorsze dni ( ja byłam gorsza )
Jagmar to dasz mi znac czy spotykamy sie kolo netto na solidrności ?

Do góry