reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Martasx jeśli w czwartek pojedziemy na cytadelę to możemy się pod netto umówić.

Dziewczyny od dzisiaj jest wystawa zwierząt hodowlanych na targach (wstęp wolny). My się pewnie jutro wybierzemy z dziewczynkami jakoś w okolicach godziny 10-11 bo mój M ma dzień zajęty przerzucaniem kamlotów na ogródku u teściów hehehehehe.

reklama
ja jeżeli pojadę z pracy to będę autkiem, więc zaparkuje przy Cytadeli... :tak: parking jest koło placu zabaw, przy wejściu właśnie do Rozarium....:tak:

Jagmar co do jutra to ewentualnie pomyślę, bo mój M w pracy, to może z chłopcami bym sie wybrała,....ale może bardziej 10.00 niż 11.00???? po południu idziemu na urodzinki do synka koleżnki i byłoby dobrze, jakby młodszy zaliczył jeszcze drzemkę....!!!

ja na cytadele to też autem ale musze pomyśleć jak dojechać na ten parking co jarzębinka mówi bo ja też w ogóle nie znam cytadeli... A co do jutra to chętnie bym sie wybrała szczerze mówiąc ale zobacze jak mi sie poukładają plany :)

NabAwe Jakos nie mam milych wspomnien z Centrum Stomatologii, wiec chyba tam sie nie wybiore ;). Dzieki za opinie.
ja jestem jaknajbardziej chetna na Czwartkowa cytadele.
Spokojnie juz tak dlugo nie bedziesz chodzic w ciazy ;).
Jak sie czujesz?

jarzebinka Dzieki bardzo zapisze sobie, narazie oswiecilo mnie ze na os Chrobrego tez jest taki dentysta
i tam dostalam termin na 17 wizyta funduszowa wiec zobacze, a tam u ciebie terminy dlugie czy nie tak zle?
A co to Rozarium?
A plac zabaw to znam ;).

jagmar Ja jutro raczej slabo bo musze tort upiec dla Oliwkii,ale fajnie ze piszesz bo P jedzie z Oli do centrum
oddac czajnik do reklamacji (gwarancej ma do 12.05 ) to moze go skrece zeby zaliczyl tez wystawe ;).
Starosc ??????// To juz ;(.

MartaSx Dziekujemy za mily spacerek, przepraszam za moje dziecko zwykle jest grzeczniejsza ;).

Zastanawiam czy moje dziecko nie jest uczulone na jies pylki wczoraj mla czerwone oczy i katar na spacerze a dzis
wyszly jej jakies krostki rano ledwo widoczne ale wieczorem juz duzo bardziej ciekawe co z tego bedzie.
Mam nadzieje ze to nie jakis wirus bo na niedziele mamy gosci urodzinkowych.

Krklisz starość będzie od poniedziałku ;). Dzisiaj jakoś dałam radę na spacerze z Zzosia jak mi na rowerku uciekała więc jutro też dam radę :D.

krklisz
kochana mi ciąża nie służy tak jak Tobie wiec nie powiem że sie czuje oszałamiająco, ale daję radę hehe :)
przepraszam że spóźnione- ale najszczersze i najlepsze życzenia urodzinowe dla Oliwii! jeny kiedy to zleciało....!
kochana a zdarzają Ci sie podróże z córkami autem?jak dajesz wtedy radę?
a byłaś tam kiedyś? ja słyszałam dobre opinie dlatego tak mi przyszło do głowy, ale osobiście nie miałam doświadczeń:p

ja nakręciłam małża na te targi i sąsiada, ale nie umówie sie z wami bo to byłaby zbyt duża konspiracja, będziemy z sąsiadem, wiec nie chciałabym jego i mojego męża ciągać za babami, bo to jednak są mężczyźni i jak koty- chodzą swoimi drogami, więc jutro to ja będę zdana na łaskę mojego Pana ;]

a wiecie co mi sąsiadka ostatnio wywaliła za tekst? że ona by w życiu nie pojechała na cytadelę sama ani nawet z koleżankami bo tam zbyt dużo złych rzeczy sie dzieje, gwałty, porwania w biały dzień itp... zbladłam jak mi powiedziała, ale chyba troche przesadziła co?

Nabawe jak jakaś babka kitra się w krzakach i uprawia joggingi między drzewami to może ;p. My kulturnie chodzimy po alejkach pełnych innych kulturnych mam i starszych osób więc nic wielkiego nam nie grozi ;). A tak serio to nie słyszałam ostatnio o żadnych dramatycznych wydarzeniach, które miały miejsce na cytadeli więc nie ma się czego bać.

reklama
Krklisz my róznież dziękujemy było miło szkoda tylko ze pogoda nie dopisała ... a Oliwcia no wiesz to tylko dziecko ;-) ma prawo miec gorsze dni ( ja byłam gorsza )
Jagmar to dasz mi znac czy spotykamy sie kolo netto na solidrności ?

Do góry