reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Krklisz wobec tego może być czwartek.

Martaxs może się do nas przyłączysz jak ustalimy termin i godzinę spaceru?
Ja spaceruję prawie codziennie po grunwaldzie :).

Jagmar ja mieszkam na przeciwko galerii pestka ;-) zapraszam :-)
Krklisz ja mam na podolany 20 minut pieszko
Jarzębinka super mi pasuje często jestem na cytadeli :-) więc tylko gdzie sie spotkamy ?

czyli jutro o 15 tej tak ?

Ostatnia edycja:
Marta nie jutro my umawiamy sie na przyszły tydzień: wtorek - 14 maja ewentualnie stare ZOO a w czwartek 16 maja Cytadela....:tak::-D:tak:

Oki to ja sie umawiam z Wami na czwartek 16 na cytadele ;-) bo do zoo ide w weekend tylko napiszcie później gdzie sie spotykamy

dziewczyny :-D:-D:-D tośmy sie poumawiały, pisałam, ze mój M ma w przyszłym tygodniu dyżury do 18.00 i mam wolne popołudnia i taka była moja propozycja....... :tak::-D:tak:

a na Cytadeli pewnie gdzieś przy Rozarium?????

reklama
A może gdzieś bliżej się umówimy
Jarzębinka i Krklisz może koło netto na al solidarości? ja widze netto z okna albo dajcie jakieś propozycje bo ja tak dokładnie cytadeli to nie znam

Do góry