reklama
kobietki pytanko do mieszkanek Poznania...czy 3 maja bedzie otwarte Zoo? obojętnie czy stare czy nowe?
bo nie moge w necie znaleźć nic na ten temat, myśle ze tak ale wole sie upewnić..żeby kilosów na marne jakby co nie robić bo troche ich będzie!
będę wdzięczna za odp czy tu czy na priv.
pozdrawiam
bo nie moge w necie znaleźć nic na ten temat, myśle ze tak ale wole sie upewnić..żeby kilosów na marne jakby co nie robić bo troche ich będzie!
będę wdzięczna za odp czy tu czy na priv.
pozdrawiam
Hej
My przeziębione to znaczy dziewczyny katary i kaszle maja ale są na chodzie. Trochę je oszczędzam więc chodzimy na krótkie spacery i głównie siedzimy w domku.
atfk ZOO Poznań - Contact Us
My przeziębione to znaczy dziewczyny katary i kaszle maja ale są na chodzie. Trochę je oszczędzam więc chodzimy na krótkie spacery i głównie siedzimy w domku.
atfk ZOO Poznań - Contact Us
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja tez juz wróciłam do codzienności..... cały tydzień na wyjeździe, Góry Stołowe - Kudowa, Duszniki, Kłodzko i okolice pozwiedzane wzdłuż i w szerz - POLECAM..... do dzisiaj mam jeszcze młodszą siostrę u siebie o 14.00 odstawiam ja na lotnisko i "wylot"...
w przyszłym tygodniu mój M ma dyżur w pracy do 18.00 więc możemy umówić sie na jakis popołudniowy spacerek.... np. Stare ZOO czy Cytadela.... najlepiej wtorek lub czwartek, bo wtedy starszak dłużej w szkole.....
Kirklisz gratki za "siusiu na trawę" zawsze to coś....
Jagmar zyczenie zdrówka potrzebne czy juz wyszłyście na prosta...
Nabawe zdrówka dla potrzebującego... i na myśl tez przychodzi mi jedynie Centrum na Garbarach...
w przyszłym tygodniu mój M ma dyżur w pracy do 18.00 więc możemy umówić sie na jakis popołudniowy spacerek.... np. Stare ZOO czy Cytadela.... najlepiej wtorek lub czwartek, bo wtedy starszak dłużej w szkole.....
Kirklisz gratki za "siusiu na trawę" zawsze to coś....
Jagmar zyczenie zdrówka potrzebne czy juz wyszłyście na prosta...
Nabawe zdrówka dla potrzebującego... i na myśl tez przychodzi mi jedynie Centrum na Garbarach...
jarzebinka
Super wyjazd chlopcy pewnie zachwyceni?
OK tylko jak dla mnie czwartek bo we wtorek mam impreze w pracy ( Cytadela ? )
Dzieki tyroche sie cykam ale chyba czas zdjac juz pieluche na spacery.
MartaSx Pewnie mozemy sie spotkac Oliwierek podobny wiekowo do mojej Julki .
Winogrady to blisko my jestesmy z Podolan.
jagmar Ja we wtorek odpadam.
Wychorowane to super moze na inny termin sie zgramy?
Bylam dzis na bilansie 2latka z Oli Pani stwierdzila ze Oli ma plaskostopie ma cwiczyc i zmienic buty
na ortopedyczne Memo-ja pogadam najpierw z otopeda.
Jesc wiecej bialka bo jest mala-zobacze co mi sie uda .
Pojsc do dentysty na lakowane bo ma prochnice o zgrozo w gornej 1- musze gdzies pojsc i prosze o pomoc kompletnie nie znam s
stomatologow dzieciecych pewnie na NFZ lakowania nie mozna zrobic wiec moga byc gabinety prywatne gdzie chodzicie?
Super wyjazd chlopcy pewnie zachwyceni?
OK tylko jak dla mnie czwartek bo we wtorek mam impreze w pracy ( Cytadela ? )
Dzieki tyroche sie cykam ale chyba czas zdjac juz pieluche na spacery.
MartaSx Pewnie mozemy sie spotkac Oliwierek podobny wiekowo do mojej Julki .
Winogrady to blisko my jestesmy z Podolan.
jagmar Ja we wtorek odpadam.
Wychorowane to super moze na inny termin sie zgramy?
Bylam dzis na bilansie 2latka z Oli Pani stwierdzila ze Oli ma plaskostopie ma cwiczyc i zmienic buty
na ortopedyczne Memo-ja pogadam najpierw z otopeda.
Jesc wiecej bialka bo jest mala-zobacze co mi sie uda .
Pojsc do dentysty na lakowane bo ma prochnice o zgrozo w gornej 1- musze gdzies pojsc i prosze o pomoc kompletnie nie znam s
stomatologow dzieciecych pewnie na NFZ lakowania nie mozna zrobic wiec moga byc gabinety prywatne gdzie chodzicie?
reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
to jak dziewczynki w czwartek cytadela????
krklisz
o jaaaaaaa zgrozo... Biedna Oli ledwie ząbki wyrosły a juz musi iść do sadysty. Ja nie pomogę, ale może w centrum stomatologii? tam powinni mieć dziecięcych specjalistów.
jarzebinka
dziekuje
krklisz
o jaaaaaaa zgrozo... Biedna Oli ledwie ząbki wyrosły a juz musi iść do sadysty. Ja nie pomogę, ale może w centrum stomatologii? tam powinni mieć dziecięcych specjalistów.
jarzebinka
dziekuje