jagmar No masakra jak sobie pomysle ze to na wlasne zyczenie bo 5lat temu nie myslalam o dzieciach to.................ale coz mowi sie trudno zyje sie dalej. Najgorsze jest to ze Oliwka umie chodzic ale raz jej sie chce a raz nie ;(((((((((((((((((((wiec mama kombinuje zeby dziecku sie chcialo.
I co zdrowiejecie? Ja to mam cykora czy za rok tez tak nie bede miala?
Patrycja Wspolczujemy i zyczymy oby P sie wychorowal przed rozwiazaniem. Biedna jestes zamiast odpoczywac to na ostatnich nogach po szpitalach musisz latac-trzymamy kciuki zakoniec choroby.
jarzebinka Ok moze byc w tygodniu
. Byle nie 12 bo robie imieniny w prac,y 13mam imieniny a 14 Oli ma to badanie w szpitalu
. To moze 10 lub11?
NabAwe To ladnie pospala zyczymy dalszych sukcesow.
Fantastycznie to chyba jedyna rzecz ktora lubilam w ciazy
.
Musze ci powiedziec ze Oli to sprytna bestia, Emilece wszystkie zabawki zabierala(za co bardzo przepraszam) a jak nas odwiedzil sasiad o 1m-c starszy i wiekszy to juz nie byla taka smiala czula wiekszy respekt
.
Skrzat A jak zdrowko u Was?
My jestes w WC ale wieczorkiem wracamy do domku, zgodnie z planem mielismy byc do jutra, ale moja mama po nocce by nie miala co robic gdyz na 15ma lekarza a tak wskoczy do nas na kawe. A ja juz sie troche stesknilam za M
.
Znow to rozpakowywanie ;( ale jestem i tak mega szczesliwa ze Julka mleko z cycuszka wiec nie mam tyle roboty co z tymi butlami i laktatorami u Oliwkii.