reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Patrycja zdrówka dla Piotrusia...:tak:
Kirklisz może być w tygodniu 11-13 marca... zależy jak pasuje pozostałym kobitkom....w tygodniu czy w weekend 16....:tak: 15 mnie nie ma bo jestem w Warszawie na szkoleniu....:tak:

mi też pasuje w tygodniu.

jarzebinka
chyba masz rację z tym karmieniem...
na szczęście Emi ostatnio śpi już do 4-5 rano na jednej butli kaszy na krowim mleku....!

poczułam już motylki w brzuchu :)

jagmar No masakra jak sobie pomysle ze to na wlasne zyczenie bo 5lat temu nie myslalam o dzieciach to.................ale coz mowi sie trudno zyje sie dalej. Najgorsze jest to ze Oliwka umie chodzic ale raz jej sie chce a raz nie ;(((((((((((((((((((wiec mama kombinuje zeby dziecku sie chcialo.
I co zdrowiejecie? Ja to mam cykora czy za rok tez tak nie bede miala?

Patrycja Wspolczujemy i zyczymy oby P sie wychorowal przed rozwiazaniem. Biedna jestes zamiast odpoczywac to na ostatnich nogach po szpitalach musisz latac-trzymamy kciuki zakoniec choroby.

jarzebinka Ok moze byc w tygodniu ;). Byle nie 12 bo robie imieniny w prac,y 13mam imieniny a 14 Oli ma to badanie w szpitalu ;). To moze 10 lub11? ;)

NabAwe To ladnie pospala zyczymy dalszych sukcesow.
Fantastycznie to chyba jedyna rzecz ktora lubilam w ciazy ;).
Musze ci powiedziec ze Oli to sprytna bestia, Emilece wszystkie zabawki zabierala(za co bardzo przepraszam) a jak nas odwiedzil sasiad o 1m-c starszy i wiekszy to juz nie byla taka smiala czula wiekszy respekt ;).

Skrzat A jak zdrowko u Was?

My jestes w WC ale wieczorkiem wracamy do domku, zgodnie z planem mielismy byc do jutra, ale moja mama po nocce by nie miala co robic gdyz na 15ma lekarza a tak wskoczy do nas na kawe. A ja juz sie troche stesknilam za M ;).
Znow to rozpakowywanie ;( ale jestem i tak mega szczesliwa ze Julka mleko z cycuszka wiec nie mam tyle roboty co z tymi butlami i laktatorami u Oliwkii.

skrzat
to jeszcze nie "ruchy" delikatne muskanie jakby mi slimak w brzuchu spacerował. Może to jelita... sama nie wiem :p

krklisz
hehe nie ma za co, przeciez Oli nie robila tego na złość... A ja Ci mówię, że Oliwka jeszcze im starsza tym bedzie bardziej ugodowa tak mi sie wydaje.

reklama
Hej!
jestem Mamą 1,5 miesięcznej Amelki z Naramowic, i prawie cały ten czas spędziłyśmy same w domu:) Znajomi niestety bezdzietni, rodziny daleko... czy możemy do Was dołączyć?
pozdrawiamy Kasia i Amelia

Do góry