Skrzat Na spacerze Oli ma pieluche ale jak wypila prawie sama 0,7 wody to pielucha nie dala rady
.
To super gratulujemy u nas chyba problem lezy w Julce bo jak ja pytam to wszystko wie ale ostatnio pokazala mi
JUlki pieluche, ona chyba chce tak jak mala.
NabAwe Chyba mam sklere
. Ostatni stosuje tylko deskorolke do pojedynczego wozka
.
Oj to zonk ale wiesz jak bedziesz co chwila przerywac to poczatkowy trud idzie na marne, moze lepiej poczekaj z m-c
i zacznij na dobre?
jarzebina Spoko wymyslimy inny termin moze po 17.03?
Dziekujemy i wzajemnie
jagmar Oby tak dalej, my tez zauwazylismy ze jak Oli miala ciezki dzien np walczyla z jakims wozkiem nie mogla sie zmiescic
w drzwiach i sie denerwowala to tez gorzej spala.U nas tez przespane 4 noce wiec bomba
.
Dobrzy lekarze wcale nie fora
, a to sa plusy i minusy netu kazdy pisze co chce.
To moze faktycznie warto przetestowac ta Melatonine.
Ja dzis uciekam do Wc na babski wieczor zabieram tylko J wroce jutro rano
, szkoda tylko ze taka pogoda do bani sie
zrobila bedzie sie zle jechalo i samopoczucie jedzie w dol oby to byly ostatnie podrygi zimy.
To super gratulujemy u nas chyba problem lezy w Julce bo jak ja pytam to wszystko wie ale ostatnio pokazala mi
JUlki pieluche, ona chyba chce tak jak mala.
NabAwe Chyba mam sklere
Oj to zonk ale wiesz jak bedziesz co chwila przerywac to poczatkowy trud idzie na marne, moze lepiej poczekaj z m-c
i zacznij na dobre?
jarzebina Spoko wymyslimy inny termin moze po 17.03?
Dziekujemy i wzajemnie
jagmar Oby tak dalej, my tez zauwazylismy ze jak Oli miala ciezki dzien np walczyla z jakims wozkiem nie mogla sie zmiescic
w drzwiach i sie denerwowala to tez gorzej spala.U nas tez przespane 4 noce wiec bomba
Dobrzy lekarze wcale nie fora
To moze faktycznie warto przetestowac ta Melatonine.
Ja dzis uciekam do Wc na babski wieczor zabieram tylko J wroce jutro rano
zrobila bedzie sie zle jechalo i samopoczucie jedzie w dol oby to byly ostatnie podrygi zimy.