reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat Na spacerze Oli ma pieluche ale jak wypila prawie sama 0,7 wody to pielucha nie dala rady ;).
To super gratulujemy u nas chyba problem lezy w Julce bo jak ja pytam to wszystko wie ale ostatnio pokazala mi
JUlki pieluche, ona chyba chce tak jak mala.

NabAwe Chyba mam sklere :). Ostatni stosuje tylko deskorolke do pojedynczego wozka :).
Oj to zonk ale wiesz jak bedziesz co chwila przerywac to poczatkowy trud idzie na marne, moze lepiej poczekaj z m-c
i zacznij na dobre?

jarzebina Spoko wymyslimy inny termin moze po 17.03?
Dziekujemy i wzajemnie ;)

jagmar Oby tak dalej, my tez zauwazylismy ze jak Oli miala ciezki dzien np walczyla z jakims wozkiem nie mogla sie zmiescic
w drzwiach i sie denerwowala to tez gorzej spala.U nas tez przespane 4 noce wiec bomba ;).
Dobrzy lekarze wcale nie fora ;), a to sa plusy i minusy netu kazdy pisze co chce.
To moze faktycznie warto przetestowac ta Melatonine.

Ja dzis uciekam do Wc na babski wieczor zabieram tylko J wroce jutro rano ;), szkoda tylko ze taka pogoda do bani sie
zrobila bedzie sie zle jechalo i samopoczucie jedzie w dol oby to byly ostatnie podrygi zimy.

reklama
krklisz
no ale u nas próy trwają jeden dzień i zawsze coś... pierwszy raz- w styczniu pare dni wałkowałyśmy a teraz to wszystko idzie na przekór. Czekam aż wyzdrowieje i bierzemy sie na dobre bo na razie to jest takim kleszczem marudnym i nic z tego.

Nabawe Niestety chorobsko ta zawsze ciezki czas dla dziecka i dla matki rowniez ;).

Piatkowa imprezka byla super, w sobote pofarbowalam wloskii wrocilam do PN bo w niedz robialam imieninki swoje i Oliwkii dla rodziny troche mi sie nie spodobalo bo tesciowie oczywiscie stwierdzili w niedz ok13 ze nie przyjada bo pogoda jest slaba a oni nie beda jechac 2h do PN. Ostatecznie tesciowa przyjechala z moja rodzina (bo mieli 1 wolne miejsce w aucie)a tesc zoatal w domu ;(.
Dzis zaliczylismy ostatnia kontrole bioderek ;).
Jutro robie imieniny w pracy i mamy szczepienie wiec tez bedzie zalatany dzien ale na szczescie jest u mnie mama wiec jakos sie to udaje ogarnac.
Pogoda znow do bani oby do wiosny ;).

Puk puk jest tu ktos? ;) Normalnie jakas cisza grobowa nastala.

Ja dzis z J same w domku, M z Oliwia pojechali do szpitala na to EEG,niestety dzien minal pod znakiem sprzatania bo ostatie 4dni mialam zalatane wiec wszystko lezalo i czekalo ;(.

Hej
Nabawe ja postanowiłam tym razem nie spinać się z powodu nocnika i pieluch. Marysia czasem potrafi coś na nocnik zrobić, nawet parę razy siknęła i nawet kupki się zdarzały ale ja ją tylko 2x dziennie wysadzam tak pro forma, żeby wiedziała, że jest coś takiego jak nocnik. W sumie to jakoś specjalnie nie zależy mi na tym, żeby w wakacje nauczyła się z niego korzystać. Za dużo problemu i za często trzeba dziecko wysadzać na nocnik a to jest kłopotliwe przy wycieczkach ;p. Naukę zacznę we wrześniu no chyba, że wcześniej sama się odstawi ;p w co wątpię.

krklisz da znać jak będzie z wynikami Emilki. Jak sobie radzisz sama z dwójką dzieci? Ja czasem wymiękam ;p. Ten tydzień Zosia siedziała w domu i jestem padnięta. Od poniedziałku wraca do przedszkola :).

Dziewczyny rzuce temat rowerka biegowego wiem ze kiedys dydkutowalyscie na ten temat ale wtedy mnie to nie interesowalo ;).
Napiszcie co warto jakie macie i jak je oceniacie?

Dziewczyny rzuce temat rowerka biegowego wiem ze kiedys dydkutowalyscie na ten temat ale wtedy mnie to nie interesowalo ;).
pozwolę sobie napisać :) ja mam za carefurza nie pamiętam tylko firmy chyba też biker ale solidny drewniany 100zł dałam własciwie taki jak ten Rower Rowerek Biegowy Easy Go BIKER NAJLEPSZY !!! (3070932151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. młody na nim smigał w zeszłym roku w tym mu podwyższę siedzenie
dał radę już na te 2,5 roku odepchnąć się na tyle by jechać utrzymując równowagę

Hej
Krklisz ja tez szukam biegówki dla Zosi i chciałam rowerek na dwa sezony więc muszę się rozejrzeć za większymi. Wymyśliłam sobie taki głównie ze względu na to, ze jest lekki ROWEREK BIEGOWY baby mix STALOWA RAMA KOŁA 12'' (3087640580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Marysi też musimy kupić więc dla niej będzie coś w tym stylu HIT JEZDZIK ROWEREK TROJKOLOWY ROZOWY NIEBIESKI*YD (3096936882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Emilka jest małą dziewczynką, może dla niej były dobry rowerek z decathlonu, jest zdaje się najniższy i najlżejszy na rynku. Skrzat ma taki rowerek dla Basi. Rowerek biegowy B'TWIN DECATHLON Szamotuły • Tablica.pl

Dziewczyny śpią, obiadek się gotuje a mąż łupie w piłkę z kumplami. Ahhhh.... cisza i spokój :D.

reklama

ja mam ten z Decatlonu i faktycznie jest lekki, zwinny i OK... mój zaczął na nim jeździć mając 2,5 ... myślę, że pojeździ jeszcze początek tego sezonu i na jesień będę chciała robić próbe już na rowerek na 2 kółka....:tak::-D:tak: a jakby któraś była wtedy chętna to będę go sprzedawała....;-)

Do góry