reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Patrycja zdrówka dla Piotrusia...:tak:
Kirklisz może być w tygodniu 11-13 marca... zależy jak pasuje pozostałym kobitkom....w tygodniu czy w weekend 16....:tak: 15 mnie nie ma bo jestem w Warszawie na szkoleniu....:tak:

mi też pasuje w tygodniu.

jarzebinka
chyba masz rację z tym karmieniem...
na szczęście Emi ostatnio śpi już do 4-5 rano na jednej butli kaszy na krowim mleku....!

poczułam już motylki w brzuchu :)

jagmar No masakra jak sobie pomysle ze to na wlasne zyczenie bo 5lat temu nie myslalam o dzieciach to.................ale coz mowi sie trudno zyje sie dalej. Najgorsze jest to ze Oliwka umie chodzic ale raz jej sie chce a raz nie ;(((((((((((((((((((wiec mama kombinuje zeby dziecku sie chcialo.
I co zdrowiejecie? Ja to mam cykora czy za rok tez tak nie bede miala?

Patrycja Wspolczujemy i zyczymy oby P sie wychorowal przed rozwiazaniem. Biedna jestes zamiast odpoczywac to na ostatnich nogach po szpitalach musisz latac-trzymamy kciuki zakoniec choroby.

jarzebinka Ok moze byc w tygodniu ;). Byle nie 12 bo robie imieniny w prac,y 13mam imieniny a 14 Oli ma to badanie w szpitalu ;). To moze 10 lub11? ;)

NabAwe To ladnie pospala zyczymy dalszych sukcesow.
Fantastycznie to chyba jedyna rzecz ktora lubilam w ciazy ;).
Musze ci powiedziec ze Oli to sprytna bestia, Emilece wszystkie zabawki zabierala(za co bardzo przepraszam) a jak nas odwiedzil sasiad o 1m-c starszy i wiekszy to juz nie byla taka smiala czula wiekszy respekt ;).

Skrzat A jak zdrowko u Was?

My jestes w WC ale wieczorkiem wracamy do domku, zgodnie z planem mielismy byc do jutra, ale moja mama po nocce by nie miala co robic gdyz na 15ma lekarza a tak wskoczy do nas na kawe. A ja juz sie troche stesknilam za M ;).
Znow to rozpakowywanie ;( ale jestem i tak mega szczesliwa ze Julka mleko z cycuszka wiec nie mam tyle roboty co z tymi butlami i laktatorami u Oliwkii.

skrzat
to jeszcze nie "ruchy" delikatne muskanie jakby mi slimak w brzuchu spacerował. Może to jelita... sama nie wiem :p

krklisz
hehe nie ma za co, przeciez Oli nie robila tego na złość... A ja Ci mówię, że Oliwka jeszcze im starsza tym bedzie bardziej ugodowa tak mi sie wydaje.

reklama
Hej!
jestem Mamą 1,5 miesięcznej Amelki z Naramowic, i prawie cały ten czas spędziłyśmy same w domu:) Znajomi niestety bezdzietni, rodziny daleko... czy możemy do Was dołączyć?
pozdrawiamy Kasia i Amelia

Do góry