reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Mój dzieć dzisiaj urzęduje na balkonie, z racji braku podwórka własnego :D a wieczorami piaskownica pod blokiem (tu ze szczególnym uśmiechem w stronę Ani23:p)... na obiad spaghetti, znów :p w ogóle lodówka świeci pustkami, bo nie mamy czasu na zakupy lecieć, tylko na bieżąco coś pod domem kupujemy :D jak tylko mąż wróci lecimy za Poznań, nie wiem czy dzisiaj wrócimy, ale chyba tak bo znajomi mają wpaść...

reklama
Kozaczino wszytskiego naj naj Kochana:) Spełnieni marzeń, zdrowia i szczęścia;*
Jarzębinka, Jagmar nie wiem czy dotrę na plac zabaw, jeszcze myślę:p
Na-tuska super wyprawa rowerowa, ja czekam na krzesełko:D propos biletów to tu jest też info, ale nie ma nic o grupowych;/ ZOO Pozna

ło Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ale skwar - idzie spłonąć :)

Tygrynka - mówisz i masz :) oto Franusie, ale z poprzedniego spotkania, bo dziś jakoś sesji nie było :) DSC01769.jpg

a jutro w zoo życzymy Wam pogody i pozdrówcie małpy :)

ale super Franusie! i nawet noski mają podobne :) dzisiaj pewnie sesji nie było, bo pewnie Marciowy Franuś bez szelek zwiał do lasu?? ;) dwa słodziaki :))
Alka ale zoo jest w środę, może się przyłączysz do nas?

Tygrynka a o ktora godzina to jest wieczor dla Ciebie?:-p Bo dzis miedzy 19;30 a 20 z pewnoscia Cie w piaskownicy nie bylo:-p W ogole to tak ciezko nam sie spotkac jakbysmy conajmniej w roznych mistach mieszkaly:-D

No dziś akurat nie, ale ogólnie to właśnie o takie godziny mi chodzi, chociaż wtedy to już powoli w stronę domu spoglądam ;) masakra, mieszkać tak blisko i tak rzadko się widzieć, dobrze, że chociaż internet mamy :p ładnie pobłyskało, prawda? :D

Tygrynka Marcia stwierdziła, ze bez szelek to jakby nie jej dziecko i związała go spowrotem, żeby nie zwiał :happy2::happy2:
a co do zoo hmmm pomyślimy ... choć nie ukrywam - wiele zależy od poniedziałkowych wyników ... albo będziemy happy, albo będę siedzieć w chacie i ryczeć .... mam nadzieję, że to pierwsze :-)

Hej dziewczynki!

Ależ ukrop dziś był, masakrejszon.;-) Pojeździłam z małym dziś 2h po lesie, dzięki czemu zaliczył drzemkę ale i tak miał ciężki dzień na maruda pewnie przez ten upał. Chociaż zaliczamy coraz większe sukcesy nocnikowe, każda kupa do nocnika i co drugie siusiu:tak: Myślę że teraz poleci z górki. :) Ja też nie mogę doczekać się zoo, choć teraz dopiero zorientowałam się że jednak do 10:00 muszę być w pracy, no nic będę miała mega motorek w tyłku aby zdążyć na ciuchcię:-p

Alka Super, słodkie i kochane Franusie!:tak:
Tygrynka Ja Ci jeszcze za majonez wiszę.:tak:
Koza Sto lat!!!!! Wszystkiego co najlepsze!
Krklisz ​Spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia roczkowe dla Oliwki, dużo zdrówka i radości. :)

Oki lecę zaraz spać bo jutro rano muszę chwilkę popracować co by się nie rozleniwić na maksa:-D Jednak jak mam dwie dziewczyny to jest komfort i spokój a nie że nie wiadomo w co ręce włożyć.

Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie Marcelka rączką, ktoś pytał o swędzenie, tak czasem mówi że go swędzi i wtedy następuje komenda "mama drap" i mama robi co może:-D Ogólnie to robi już tą rączką wszystko co możliwe, wyma****e, podnosi przedmioty, wszystko na ile mu gips umożliwia, artysta mały. W poniedziałek na 9:00 mamy kontrolę, mam cichą nadzieję że może chirurg zadecyduje jednak o ciut wcześniejszym ściągnięciu gipsu niż te 3 tygodnie, no zobaczymy, najważniejsze żeby dobrze się zrosło.

Dobranoc.

Czyli w poniedziałek mocno trzymamy kciuki - za dobre wyniki Franusia i uwolnienie łapki Marcelka :)

Alka, jak będziesz miała ciężki dzień, to tym bardziej do nas dołącz, gwarantuje Ci, że w tym gwarze i bieganinie dzieci zapomina się o wszystkim ;) ale rozumiem że możesz nie mieć wtedy ochoty.. jednak i tak trzymam kciuki za spotkanie w środę z Tobą uśmiechniętą od ucha do ucha :)

też zaraz zmykam do spania, bo jutro intensywny dzień - rano lecę z młodym i kumpelą szukać sukienki na poprawiny dla niej, potem warsztaty a wieczorem znajomi :D dobranoc!

reklama
Dzięki dzięki :) liczymy na pozytywne wyniki w poniedziałek i słowa lekarza, że Franek na pewno nie ma mukowiscydozy :happy:

Kurde obudził mi się dziś ten mój mały potworek kochany, po całej przespanej nocy z suchą pieluchą ... i się zastanawiam czy to normalne, że taki mały bąbelek przez całą noc nie nasikał ...

A poza tym to życzę Wam przyjemnego dnia i niech zza tych chmur wyjdzie słonko

Do góry