reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzebinka a jutro o której? Na plac zabaw do lasu czy gdzie?

jak udałoby mi sie zerwać troszkę z pracy i pogoda pozwoli wolałabym Lasek Marcelińśki o 16.00 u Ciebie???? ewentualnie prześle sms'ka....

jarzebinka Ja tam nie pamietalam chyba znow co smnie ominelo ;)..

nie ominęło bo to przyszły tydzień Środa .......czekamy ...... :tak::-D:tak:

i gratki z pierwsze sukcesy nocnikowe dla córy......:tak:

Kozaczino wszystkiego najlepszego......

Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
:tak::-D;-):-);-):-D:tak::-)

reklama
Witam po dłuzszej przerwie :)

Koza Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń... :tak:

my zaraz smigamy na wycieczke rowerową :) obiad juz zrobiłam takze nic nas nie trzyma :p :tak: pewnie popoludniu ruszymy na działke :-p od jutra ma sie pogoda zepsuć wiec trzeba korzystać :tak:

miłego dnia wszytskim :tak:

hej :)
Alka no to ładnie przybiera, daj mu pospać ;) miłej kawki, to się Franusie wybawią ;) zróbcie im jakąś fotkę i nam pokażcie :)
Krklisz powodzenia u lekarza, czekamy na wieści! a w poniedziałek to jak wolisz, ja się dostosuję :) mogę gdzieś podejchać i zapraszam do mnie :)

Witam

Widze ze wszystkie korzystacie z pogody :tak: no i ja tez - robie pranie :-D
Dzieciaki jak zwykle szaleja na podwórku a ja tyko "ich doglądam" :tak:
no i nie wiem co pisać :-(

jutro według prognoz tylko 12 stopni.... :no:

no własnie, jak zima :-D

Alka miłej kawusi :) i duzo sił :)

wrócilismy z wyprawy rowerowej :tak: na liczniku 9,850 km :tak: bylismy zobaczyc jakie ceny :tak:biletów do zoo, normalny 10 zł ulgowy 8zł grupowe yyyy eeee nie pamietam :-D ale chyba tez 8 zł :-p przy załozeniu ze bedzie co najmniej 10 dzieci :tak:
jesli chodzi o maltenakę to bilet normalny 6 zł, ulgowy ( od urodzenia do 16 roku zycia:dry:) 4 zł, bilet grupowy 3 zł (tez min 10 dzieci) pytałam o wozki czy sie pomieszczą i Panowi (w zoo i maltance) stwierdzili ze nie ma najmniejszego problemu, ze wejdą :p ciuchcia odjezdza o pełnych godzinach, wiec chyba by trezba bylo sie umowic ciut wczesniej, np 10:45 przy maltance, a np 11:30 przy głównym wejsciu do zoo(jesli ktos nie bedzie jechał ciuchcią) :tak:

Natuśka dobra robota :) z rowerami i sprawdzeniem cen :)
myślę że 10tka dzieci się uzbiera, to co, 10:45 przy Maltance? :) ja już Sebie opowiadam gdzie pójdzie z dziećmi :D

bylismy zobaczyc jakie ceny :tak:biletów do zoo, normalny 10 zł ulgowy 8zł grupowe yyyy eeee nie pamietam :-D ale chyba tez 8 zł :-p przy załozeniu ze bedzie co najmniej 10 dzieci :tak:
jesli chodzi o maltenakę to bilet normalny 6 zł, ulgowy ( od urodzenia do 16 roku zycia:dry:) 4 zł, bilet grupowy 3 zł (tez min 10 dzieci) pytałam o wozki czy sie pomieszczą i Panowi (w zoo i maltance) stwierdzili ze nie ma najmniejszego problemu, ze wejdą :p ciuchcia odjezdza o pełnych godzinach, wiec chyba by trezba bylo sie umowic ciut wczesniej, np 10:45 przy maltance, a np 11:30 przy głównym wejsciu do zoo(jesli ktos nie bedzie jechał ciuchcią) :tak:

Ja się z Wami niewybieram :-( ale informacja mi się przyda na koniec przyszłego tygodnia :tak: więc super że to tutaj napisałas :tak: dzięki :tak:

reklama
tygrynka Filip mi z przyczepki uciek jak zobaczył ciuchcie :-D pojechcłam sprawdzic co i za ile i jak juz wracalismy to jechała, musiałam zawrocic i ja gonic,bo dzieci chciały :-D Filip juz tez sie doczekac nie moze srody :tak: a emila zwierzatek :tak: bo ona to wszytskie tak kocha ze szok, musiałam sie zatrzymac przy jeziorze bo zaby kumkały,i moje dziecie zafascynowane dziwnym stworem, chciało je wysciskac :eek:

aaa i te traktorki (ciuchcie) co jezdza po zoo są w cenie biletu :tak: Pan sie obraził jak powiedziałam ze traktorki, i z dumą na twarzy ogłosił ze teraz mają takie wypasione ciuchcie :tak:

Do góry