reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry!

Mą na chwilę wyszedł, to dopadłam kompa:-p jejku facet w chacie i nic nie można zrobić:baffled: co chwilę "a co robisz , a po co " itp.
Staś śpi , jak się obudzi to jedziemy do Lubonia po buciki dla dzieciaków. i chyba do cafe babe, bo przypomniało mi się ze mam groupon do wykorzystania do pon.

aaa co do zoo, to najprawdopodobniej pójdę bez Oliwki bo w ten dzień mają wycieczkę do Eski Rock, a więcej taka okazja moze się nie powtórzyć. Choć Oli woli zoo. no ale zobaczymy!

Alka Staś tez raz czy dwa nie nasiusiał w nocy w pieluszkę, ale lepiej jak się powtórzy to zgłoś lekarzowi.
Trzymam z całych sił kciuki za pon!!!

Dobra lecę się ogarniać, bo nic dziś nie zrobimy z tego wszystkiego co zaplanowałam;-)

komp mi nawala, mam nadzieje ze nie padnie do końca bo chyba się zapłaczę bez kontaktu z Wami:-D

reklama
heh u mnie reproduktora brak bo pracuje ;)
wczoraj posiedzieli znajomi przy piwku do 1, ale młody wstał o 10:30 (a siedział z nami do 22:30 aż padł na podłodze :D a tak to nie dało rady zaciągnąć do spania, skoro jest ukochana ciocia i wujek :D), więc luzik :D

jesteśmy spakowani ....
prosimy, a wręcz błagamy o trzymanie kciuków .... a najlepiej to się dziś wieczorem przed spaniem pomódlcie za pomyślny wynik badań jutro i zdrówko dla Franusia ...

boję się jak cholera i mam złe przeczucia ... mam nadzieję, że to tylko wynik stresu a nie intuicja ....

Alka mocno ściskam za Was kciuki i za pomyślne wyniki. Duża buźka dla otuchy i odwagi. Myślę, że to stres a nie intuicja.

Intensywny weekend miałyśmy. Pojechaliśmy w sobotę na jeden dzień do rodziców a wróciliśmy w niedzielę późnym popołudniem. Dziewczynki szalały a Zosia w szczególności. Myślałam, że ze zmęczenia padną jak muchy a tymczasem dopiero zasnęły :szok: i dopiero teraz mamy wolne od dzieci. Zosia zaczęła być zazdrosna o Marysię, wcześniej jakoś specjalnie się nią nie przejmowała. Niestety objawia się to agresją: popychaniem, stukaniem po głowie odklejaniem od szczebelków w łóżeczku, kopaniem a przede wszystkim wyrywaniem zabawek. Jakoś muszę sobie z tym poradzić (bo zaczynam się o młodszą trochę martwić) Jeszcze tylko nie wiem jak.

Kozaczino nie co prawda nie wiem z jakiej okazji dziewczyny składają Ci życzenie ale się dołączam i również życzę wszystkiego najlepszego. Aaaaaaa 100 lat to pewno urodziny ;).

Ostatnia edycja:
Hello:)
Od nas właśnie wyszli znajomi, więc pewnie jakiś odcinek serialu obejrzymy i spać. Wczoraj na ślubie znajomych (Basia wytrzymała 1h10min w kosciele:szok:). Generalnie jak to my weekend w biegu! A kuzyn Basi dostał się do eskorty euro i będzie wyprowadzał piłkarzy na boisko:-D:-D:-D a do nas już doszły bilety n meczyk:D

Alka
ja też zacisakam kciuki &&&& Będzie dobrze, musi!
Jagmar mam nadzieję, że Zosi minie zazdrość i zrozumie, mądra z niej dziewczynka:)

Apropos wyprawy do zoo to mam nadzieję, że zapowiedzi się nie sprawdzą..ale puki co zapowiadają pogodę jak dzisiaj zimno około 10-12 stopni i zachmurzenie na środę, od czwartku ma być bezchmurnie! Jak będą coś więcej mówić bliżej środy (bo wiadomo jak z pogodą bywa) i by miało być jak dzisiaj lub gorzej to proponuję przełożyć wycieczkę, bo ładnych dni mam nadzieję będzie coraz więcej i nie ma się co pchać w taki ziąb! Pogodynka.pl - serwis pogodowy

jarzebinka Dziekujemy

na-tuska Wreszcie jestes ;).

Alka1106 Oli jak dostala sztuczne mleczko to tez najpierw tak przybierala, i ja odpuscilam sobie budzenie.
Trzeba obserwowac bo ja zdarzylo sie to raz i potem sie odsikal to ok, ale jak kolejne kilka godzin jest bez siku
a maly pije to nie mozna tego lekcewazyc, pod uwage tez trzeba brac pogode gdy jest goraco wiecej traci przez skore.
Trzymamy kciuki za pon i zgadzam sie z Tygrynka czasem w grupier razniej w zlych chwilach.

Tygrynka Ok to zadzwonie bo dzis jest juz poniedz. ;).

JULKA Szkoda ze nie dojedziesz.
Ja tam zwylke z M nie mam problemu ,ale jak weny brak to kupuje piwko lub whisky i tez jest zadowolony.

ajentka83 No to ladnie gratulujemy ;). Ok super ze dojedziesz.
Dziekujemy. Powodzenia u chirurga.

Kozaczino Wszystkiego najlepszego choc tez nie wiem jaka okazja ;).

jagmar To rzeczywiscie problem ale trzeba pocztac na ten temat, i z pewnoscia mozna to jakos zwalczyc.

Lekarz ok wszystko rozwija sie zgodnie z planem, tylko male rozczarowanie bo synusia nie bedzie ;(.

Witam

Alka mocno trzymam kciuki &&&&& :)

Krklisz hratuluje w takim razie córci :) w sumie to jeszcze troche czasu jest moze sie "zrobi" chłopiec :-p mojej kumpeli całą ciąze mówili ze bedzie dziewczyka, ona juz miała wszytsko dla Basi a urodzil sie Bartuś :tak:

Lilou i co byłas w tym tesco? :-p

piękne słoneczko, a temp srednia ;/ pewnie wybedziemy na jakis spacerek :tak: miłego dnia wszytskim :tak:

reklama
witam poniedziałkowo......:tak:

Alka kciuki zaciśnięte.......:-)
Ajentka i za zrośnięta rączkę Marcelka tez zaciskam kciuki.... :tak:
Lilio szkoda jakby Oliwki nie było w ZOO..... :-( ale radio też atrakcja.... :tak:mój starszak w przyszłą środe ma jakąś wycieczke.... :-D

Do góry