reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Mój dzieć dzisiaj urzęduje na balkonie, z racji braku podwórka własnego :D a wieczorami piaskownica pod blokiem (tu ze szczególnym uśmiechem w stronę Ani23:p)... na obiad spaghetti, znów :p w ogóle lodówka świeci pustkami, bo nie mamy czasu na zakupy lecieć, tylko na bieżąco coś pod domem kupujemy :D jak tylko mąż wróci lecimy za Poznań, nie wiem czy dzisiaj wrócimy, ale chyba tak bo znajomi mają wpaść...

reklama
Kozaczino wszytskiego naj naj Kochana:) Spełnieni marzeń, zdrowia i szczęścia;*
Jarzębinka, Jagmar nie wiem czy dotrę na plac zabaw, jeszcze myślę:p
Na-tuska super wyprawa rowerowa, ja czekam na krzesełko:D propos biletów to tu jest też info, ale nie ma nic o grupowych;/ ZOO Pozna

ło Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ale skwar - idzie spłonąć :)

Tygrynka - mówisz i masz :) oto Franusie, ale z poprzedniego spotkania, bo dziś jakoś sesji nie było :) DSC01769.jpg

a jutro w zoo życzymy Wam pogody i pozdrówcie małpy :)

ale super Franusie! i nawet noski mają podobne :) dzisiaj pewnie sesji nie było, bo pewnie Marciowy Franuś bez szelek zwiał do lasu?? ;) dwa słodziaki :))
Alka ale zoo jest w środę, może się przyłączysz do nas?

Tygrynka a o ktora godzina to jest wieczor dla Ciebie?:-p Bo dzis miedzy 19;30 a 20 z pewnoscia Cie w piaskownicy nie bylo:-p W ogole to tak ciezko nam sie spotkac jakbysmy conajmniej w roznych mistach mieszkaly:-D

No dziś akurat nie, ale ogólnie to właśnie o takie godziny mi chodzi, chociaż wtedy to już powoli w stronę domu spoglądam ;) masakra, mieszkać tak blisko i tak rzadko się widzieć, dobrze, że chociaż internet mamy :p ładnie pobłyskało, prawda? :D

Tygrynka Marcia stwierdziła, ze bez szelek to jakby nie jej dziecko i związała go spowrotem, żeby nie zwiał :happy2::happy2:
a co do zoo hmmm pomyślimy ... choć nie ukrywam - wiele zależy od poniedziałkowych wyników ... albo będziemy happy, albo będę siedzieć w chacie i ryczeć .... mam nadzieję, że to pierwsze :-)

Hej dziewczynki!

Ależ ukrop dziś był, masakrejszon.;-) Pojeździłam z małym dziś 2h po lesie, dzięki czemu zaliczył drzemkę ale i tak miał ciężki dzień na maruda pewnie przez ten upał. Chociaż zaliczamy coraz większe sukcesy nocnikowe, każda kupa do nocnika i co drugie siusiu:tak: Myślę że teraz poleci z górki. :) Ja też nie mogę doczekać się zoo, choć teraz dopiero zorientowałam się że jednak do 10:00 muszę być w pracy, no nic będę miała mega motorek w tyłku aby zdążyć na ciuchcię:-p

Alka Super, słodkie i kochane Franusie!:tak:
Tygrynka Ja Ci jeszcze za majonez wiszę.:tak:
Koza Sto lat!!!!! Wszystkiego co najlepsze!
Krklisz ​Spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia roczkowe dla Oliwki, dużo zdrówka i radości. :)

Oki lecę zaraz spać bo jutro rano muszę chwilkę popracować co by się nie rozleniwić na maksa:-D Jednak jak mam dwie dziewczyny to jest komfort i spokój a nie że nie wiadomo w co ręce włożyć.

Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie Marcelka rączką, ktoś pytał o swędzenie, tak czasem mówi że go swędzi i wtedy następuje komenda "mama drap" i mama robi co może:-D Ogólnie to robi już tą rączką wszystko co możliwe, wyma****e, podnosi przedmioty, wszystko na ile mu gips umożliwia, artysta mały. W poniedziałek na 9:00 mamy kontrolę, mam cichą nadzieję że może chirurg zadecyduje jednak o ciut wcześniejszym ściągnięciu gipsu niż te 3 tygodnie, no zobaczymy, najważniejsze żeby dobrze się zrosło.

Dobranoc.

Czyli w poniedziałek mocno trzymamy kciuki - za dobre wyniki Franusia i uwolnienie łapki Marcelka :)

Alka, jak będziesz miała ciężki dzień, to tym bardziej do nas dołącz, gwarantuje Ci, że w tym gwarze i bieganinie dzieci zapomina się o wszystkim ;) ale rozumiem że możesz nie mieć wtedy ochoty.. jednak i tak trzymam kciuki za spotkanie w środę z Tobą uśmiechniętą od ucha do ucha :)

też zaraz zmykam do spania, bo jutro intensywny dzień - rano lecę z młodym i kumpelą szukać sukienki na poprawiny dla niej, potem warsztaty a wieczorem znajomi :D dobranoc!

reklama
Dzięki dzięki :) liczymy na pozytywne wyniki w poniedziałek i słowa lekarza, że Franek na pewno nie ma mukowiscydozy :happy:

Kurde obudził mi się dziś ten mój mały potworek kochany, po całej przespanej nocy z suchą pieluchą ... i się zastanawiam czy to normalne, że taki mały bąbelek przez całą noc nie nasikał ...

A poza tym to życzę Wam przyjemnego dnia i niech zza tych chmur wyjdzie słonko

Do góry