reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

na-tuska to musisz dzieciom domowe zoo skombinować :tak: jak tak kochają zwierzątka, kotek, piesek, rybki, żółwik, króliczek, itd :-D

reklama
na-tuska to musisz dzieciom domowe zoo skombinować :tak: jak tak kochają zwierzątka, kotek, piesek, rybki, żółwik, króliczek, itd :-D

hehe ja Cie proszę :-D a kto bedzie wychodził, zmieniał kuwety itd?? u rodziców moich mają rybki i psa, (który ewidentnie ich unika, po tym jak chcili z niego zrobic kucyka) :-D musi im to poki co wystarczyc :tak:

oj coś wiem o Emilkowej chęci przytualnia, dalej mnie rozczula jak sobie przypomnę jak przyleciała do mnie :)))) ulubienica cioci :D a kiedyś nawet podejść do mnie nie chciała :D
no to ładnie km nacykasz jak Ty będziesz ciuchcie gonić, lepiej nie jedź z Filipkiem na pkp :p

to ja z chłopcami 10.45 przy ciuchci raczej by mi nie darowali takiej atrakcji.... :tak::-D:tak:to określcie się też jaki plan na spacer po ZOO czy mam brać rowerek starszakowi, żeby sie potem nie okazało, ze ciuchcia do ZOO, ciuchcia po ZOO a rower to tylko balast....

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje że zapodacie jakieś zdjęcia z zoo??????????????????;-)

Mój stary jutro ma urodziny i nie mam pomysłu na prezent :-( jakies propozycje????????

ja właśnie myślę czy wziąć wózek czy trójkołowca...
ale się cieszę na to wyjście :D

edit: Julka no oczywiście :)) szkoda, ze nie możesz iść z nami :(

ja właśnie myślę czy wziąć wózek czy trójkołowca...
ale się cieszę na to wyjście :D(

ja tez się zastanawiam nad biegówka dla młodszego, ale jak dzieci będą chodziły/biegały to nie wiem czy on mi pojedzie na rowerze, więc myślę Natuśka, Lilou że chyba lepiej odpuścić sobie rowerki.... :tak:wózek dla młodszego, nogi dla starszego i heja.....:-D

ja tez się zastanawiam nad biegówka dla młodszego, ale jak dzieci będą chodziły/biegały to nie wiem czy on mi pojedzie na rowerze, więc myślę Natuśka, Lilou że chyba lepiej odpuścić sobie rowerki.... :tak:wózek dla młodszego, nogi dla starszego i heja.....:-D

to ja tez rowerka nie bede brac :tak: teraz jeszcze sie zastanawiam czy jechac blizniakiem, czy przyczepka :p a moze spacerowke wezmę? :-D za duzo tego jeżdżącego sprzętu :-D

uciekam obiad szykowac :p mam nadzieje ze dzieciaki zaraz wstana :p szkoda pogpdy na siedzenie w domu :tak:

reklama
Do góry