reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

o widze że spotkanko Wam się udało :tak:Super!!!!!!!!!! szkoda ze niemogę się z Wami spotkać :-(

Tygrynka zdrówka dla Sebusia oby szybko wyzdrowiał :tak:
an super że roczek się udał :tak:

A ja mam dołka dzisiaj :-( moze przez pogode,:-(

reklama
Dzięki za spotkanie Dziewczyny!

My też pospałyśmy 2h. Zosia wstała w łóżeczku, ono nie ma szczebelków tylko siatkę, więc było utrudnione :happy2:

Co za pogoda..

Julka nie smutaj, głowa do góry, to na pewno pogoda. Co u Was?

Ajentka dobrze, ze udało Wam się wczoraj z pogody skorzystać, dzisiaj beznadziejnie, ale mialaś aktywny dzień wczoraj.

Tygrynka zdrówka! Jak się czujecie?

Hej!

Zdążyłyście z tym spacerem po zoo.
Ale się pogoda zrobiła w południe :baffled:

My zaliczyliśmy M1, Ikeę, kosciół, King Crossa i kawę u znajomych.
J. zaopatrzony w bluzki, ja w kosmetyki a A. w materac do łóżka.
Ale fajnie nam dzień minął mimo pogody :tak:

Tygrynka, ale Was rozłożyło :-(
Zdrowiejcie szybko !

Majka ty w szkole pracujesz ?
Fajnie, że Piotruś ma taką opiekę :)

Ajentka to sezon działkowy rozpoczęty :-)
Ja w sobotę drzwi na taras miałam otworzone cały dzień i już mi fajnie było, jak takie wiosenne powietrze wpadało.

Skrzat I jak mebelki bylas Ikei? Ja tez bylam w sob w Ikei ale dopoludnia.

poziomeczka Tez chcialam zaliczyc targi, w zeszlym roku bardzo nam sie podobalay, ale teraz jakos czasu zabraklo.

Tygrynka Oj biedaki to sie rozlozyliscie, faktycznie chyba lepiej zostancie do piatku jeszcze jak ciebie bierze
choroba a tu dluga droga potem rozpakowywanie, pewnie na lezenie nie bedziesz miala czasu ;), a tak wykurujesz
sie u mamy.Duuuuuuuuuuzo zdrowka

ajentka Spotkanie udane ale troche nas poswiecilo ;).
Fajnie ze mialas mila sobote dzialka jeziorko brzmi fajnie, jak moj M byl kiedys na takiej dzialce na wieczorze
kawalerskim to pozniej tez chcial taka kupic ale jakos sie nie zrealizowalo ;(.

jagmar Normalnie widze ze zdaniem Zosi ty to bys mogla teraz zamieszkac na placu zabaw ;).

JULKKA Zrob sobie dobrej kawy, i pomarnuj troche czasu na stary ulubiony milion razy ogladany film ;).

na-tuska A Emi jezdzi przodem czy tylem do kierunku jazdy?

Ishi O a jaki materac kupiliscie?

Dziewczyny dzieki za mile spotkanie, faktycznie pogoda nas rozczarowala szkoda ze nie bylo w poblizu zadnej
alternatywy ale co tam i tak bylo milo.
Oby w tygodniu bylo lepiej to zaliczymy jakis plac zabaw na Grunwaldzie ;). Ja jak narazie tylko w srode o 11
mam fryzjera a tak jestem wolna.
Wczoraj po spotkaniu szybko zaliczylam kosciol mala zasnela w drodze do domu i nawet nie obudzila sie w drodze na gore
wiec sukces, potem mielismy gosci wiec pomiomo pogody bardzo udany.
Kawka w lozeczku zaliczona teraz wykapac by sie przydalo ;).
Potem musze w koncu pit-a wyslac, jakis obiad wymyslic, i umyc w koncu lodowke choc nie wiem czy te zapachy
przezyje ;).

hej dziewczyny,
poczytałam ale za bardzo nie mam siły żeby odpowiadac.. Sebus ma zapalenie krtani, dostał sterydy na kaszel bo się dusił :/ ja z kolei leżałam wczoraj z 39stopniowa goraczka :/ a wieczorem nie moglam spac bo bolal mnie brzuch od lekow :/ za to Sebus spal spokojnie, chociaz tyle... wciaz nie wiemy czy dzisiaj wracamy, poczekamy z 2 godziny i zobaczymy co sie bedzie z nami dzialo..
pozdrawiam i znikam, moze sie pakoac, bo juz tak chce do domu mimo ze jestem u rodzicow i mu to dobrze :D

Mam nadzieję że dziewczyny nie zmokły w zoo.

troszkę nas pokropiło, ale 1,5 h udało się pobyć razem...... dziki dziewczyny za spotkanie, czekamy na lepszą pogode i robimy powtórkę, prawda..... :tak:

a ja chyba od jutra chodzę na pieszo do pracy, bo mam z trzech stron drogi pozamykane z powodów remontów więc rano to masakra, popołudniu pewnie będzie jeszcze gorzej.... :no:

Tygrynka zdrówka dla Was..... :tak:

witam :)

krklisz tak jezdzi przodem :)

Tygrynka zdrówka :)

Julka dlcaezgo nie mozesz sie spotkac?

my wczoraj bylismy u mojej siostry na urodzinach, w m1 w efekcie czego Filip ma juz garnitur na slub :) udało mi sie dokupic w h&m marynarke do tych spodni co kupiłam w malcie tez w h&m :tak: wygląda :szok::-) pieknie :) w sumie to dziwne ze jeden sklpe ma np spodnie a w drugim sąmarynarki, wszytsko na opak :eek: ale udao sie :tak:

od jutra ma sie poprawic pogoda, tak wiec.... aaaaaaaa jak sie ciesze :-D

reklama
Do góry