reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

o widze że spotkanko Wam się udało :tak:Super!!!!!!!!!! szkoda ze niemogę się z Wami spotkać :-(

Tygrynka zdrówka dla Sebusia oby szybko wyzdrowiał :tak:
an super że roczek się udał :tak:

A ja mam dołka dzisiaj :-( moze przez pogode,:-(

reklama
Dzięki za spotkanie Dziewczyny!

My też pospałyśmy 2h. Zosia wstała w łóżeczku, ono nie ma szczebelków tylko siatkę, więc było utrudnione :happy2:

Co za pogoda..

Julka nie smutaj, głowa do góry, to na pewno pogoda. Co u Was?

Ajentka dobrze, ze udało Wam się wczoraj z pogody skorzystać, dzisiaj beznadziejnie, ale mialaś aktywny dzień wczoraj.

Tygrynka zdrówka! Jak się czujecie?

Hej!

Zdążyłyście z tym spacerem po zoo.
Ale się pogoda zrobiła w południe :baffled:

My zaliczyliśmy M1, Ikeę, kosciół, King Crossa i kawę u znajomych.
J. zaopatrzony w bluzki, ja w kosmetyki a A. w materac do łóżka.
Ale fajnie nam dzień minął mimo pogody :tak:

Tygrynka, ale Was rozłożyło :-(
Zdrowiejcie szybko !

Majka ty w szkole pracujesz ?
Fajnie, że Piotruś ma taką opiekę :)

Ajentka to sezon działkowy rozpoczęty :-)
Ja w sobotę drzwi na taras miałam otworzone cały dzień i już mi fajnie było, jak takie wiosenne powietrze wpadało.

Skrzat I jak mebelki bylas Ikei? Ja tez bylam w sob w Ikei ale dopoludnia.

poziomeczka Tez chcialam zaliczyc targi, w zeszlym roku bardzo nam sie podobalay, ale teraz jakos czasu zabraklo.

Tygrynka Oj biedaki to sie rozlozyliscie, faktycznie chyba lepiej zostancie do piatku jeszcze jak ciebie bierze
choroba a tu dluga droga potem rozpakowywanie, pewnie na lezenie nie bedziesz miala czasu ;), a tak wykurujesz
sie u mamy.Duuuuuuuuuuzo zdrowka

ajentka Spotkanie udane ale troche nas poswiecilo ;).
Fajnie ze mialas mila sobote dzialka jeziorko brzmi fajnie, jak moj M byl kiedys na takiej dzialce na wieczorze
kawalerskim to pozniej tez chcial taka kupic ale jakos sie nie zrealizowalo ;(.

jagmar Normalnie widze ze zdaniem Zosi ty to bys mogla teraz zamieszkac na placu zabaw ;).

JULKKA Zrob sobie dobrej kawy, i pomarnuj troche czasu na stary ulubiony milion razy ogladany film ;).

na-tuska A Emi jezdzi przodem czy tylem do kierunku jazdy?

Ishi O a jaki materac kupiliscie?

Dziewczyny dzieki za mile spotkanie, faktycznie pogoda nas rozczarowala szkoda ze nie bylo w poblizu zadnej
alternatywy ale co tam i tak bylo milo.
Oby w tygodniu bylo lepiej to zaliczymy jakis plac zabaw na Grunwaldzie ;). Ja jak narazie tylko w srode o 11
mam fryzjera a tak jestem wolna.
Wczoraj po spotkaniu szybko zaliczylam kosciol mala zasnela w drodze do domu i nawet nie obudzila sie w drodze na gore
wiec sukces, potem mielismy gosci wiec pomiomo pogody bardzo udany.
Kawka w lozeczku zaliczona teraz wykapac by sie przydalo ;).
Potem musze w koncu pit-a wyslac, jakis obiad wymyslic, i umyc w koncu lodowke choc nie wiem czy te zapachy
przezyje ;).

hej dziewczyny,
poczytałam ale za bardzo nie mam siły żeby odpowiadac.. Sebus ma zapalenie krtani, dostał sterydy na kaszel bo się dusił :/ ja z kolei leżałam wczoraj z 39stopniowa goraczka :/ a wieczorem nie moglam spac bo bolal mnie brzuch od lekow :/ za to Sebus spal spokojnie, chociaz tyle... wciaz nie wiemy czy dzisiaj wracamy, poczekamy z 2 godziny i zobaczymy co sie bedzie z nami dzialo..
pozdrawiam i znikam, moze sie pakoac, bo juz tak chce do domu mimo ze jestem u rodzicow i mu to dobrze :D

Mam nadzieję że dziewczyny nie zmokły w zoo.

troszkę nas pokropiło, ale 1,5 h udało się pobyć razem...... dziki dziewczyny za spotkanie, czekamy na lepszą pogode i robimy powtórkę, prawda..... :tak:

a ja chyba od jutra chodzę na pieszo do pracy, bo mam z trzech stron drogi pozamykane z powodów remontów więc rano to masakra, popołudniu pewnie będzie jeszcze gorzej.... :no:

Tygrynka zdrówka dla Was..... :tak:

witam :)

krklisz tak jezdzi przodem :)

Tygrynka zdrówka :)

Julka dlcaezgo nie mozesz sie spotkac?

my wczoraj bylismy u mojej siostry na urodzinach, w m1 w efekcie czego Filip ma juz garnitur na slub :) udało mi sie dokupic w h&m marynarke do tych spodni co kupiłam w malcie tez w h&m :tak: wygląda :szok::-) pieknie :) w sumie to dziwne ze jeden sklpe ma np spodnie a w drugim sąmarynarki, wszytsko na opak :eek: ale udao sie :tak:

od jutra ma sie poprawic pogoda, tak wiec.... aaaaaaaa jak sie ciesze :-D

reklama
Do góry