reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka uuuuu ://// co za cholerstwo? zdrówka!!! i sił!

an miałam Ci już nie raz pisać:) uwielbiam Twojego strogonova! :-)bardzo często robię:)

MajaK fajnie że odżyłaś w pracy:) najważniejsze że dobrze się czujesz:) ja jeszcze nie do końca jestem gotowa na powrót, z tym że mnie po 10 h dziennie nie będzie dlatego mi tak ciężko:-(no i Staś z nianią a nie z dziadkami:/ dlatego zazdroszę:)

amandea przyjemnej szybkiej nauki;-)

My miły dzień, wcześniej odebrałam Oli, byliśmy na Malcie (natuska nie spotkałyśmy się:sorry2:), teraz przyjechała moja siostra mała, zostaje do niedzieli . Czekam na P bo na targach motoryzacyjnych jest.
Jutro 4 znajomych przychodzi muszę wysmyczyć coś dobrego do jedzenia:tak:

Jeszcze przemyślę sprawę tego zoo, kurcze tylko pogoda ma się popsuć:/

reklama
Tygrynka duuuzo zdrowka dla Seby! A antybiotykiem sie nie martw, predzej czy pozniej musial przyjsc ten moment;-)

Majka Fajnie z ta praca i ze masz z kim malego zostawic! Najwazniejsze ze jak idziesz do pracy nie musisz sie o dziecko martwic:tak:

An na basen chodzimy na ul. Lechicka (przy stacji jest hotel tylko nie pamietam jak sie nazywa a w nim taki maly basen) na takie specjalne zajecia dla dzieci i jest super:)

na-tuska Mam nadzieje ze bedzie tak jak piszesz ;). A moze lepiej jakiegos lumpka zaliczyc
zeby poszukac spodni, bo takie przerabianaie to wiele czsu i nerwow moze kosztowac, a wieksze moze pozniej sie
przydadza.

jagmar No wcale ci sie nie dziwie, zwlaszcza ze poza dziecmi masz cala domowa robote na swojej glowie.

lilou To super czyli swietowalas, a juz sie martwilam ze cos zlego sie wydarzylo- puk puk puk w niemalowane.
Mysl mysl i przyjedz ;).

skrzat Zobaczymy ja mam nadzieje ze bedzie ok, na szczescie obecnie na dluzej nic 2-3h nie mam
potrzeby zostawiac ich samych.

MajkaK Suuuuuuuuuuuper normalnie zadroszcze ;), i wcale sie nie dziwie ze nie masz na nas czasu, ale wpadaj czasem.

an82 Milego gotowania ;).

Tygrynka Biedny Sebus zdrowka dla niego a sily dla ciebie ;). Pewnie powrot bedzie w innym terminnie niz planowalas?

Dziewczyny to jutor o 10 przed wejsciem do zoo tak?
Jakis czas temu ktos pisal o odzyskiwaniu zdjec z karty aparatu,ja mam problem w tym ze komputer wogole nie
widzi karty moge ja oddac na gwarancji ale zdjec nie odzyskam, albo tez przeciac karte wymienic kosc pamieci
ale wtedy na wlasny koszt. A wy jak to robiliscie?

hej, ja poczytalam ale nie mam sily odpowiadac, Sebus w nocy mial prawie 40 stopni goraczki, pierwszy raz tak duzo, dzisiaj mniej ale pod wieczor znowu 39, dostal antybiotyk, pierwszy raz w zyciu :/ takze nie mam humoru, pozdrawiam i spadam!

zdrówka dla Sebusia.....:tak:

i mam pytanie czy nie będziecie miały nic przeciwko jak wezmę ze sobą sąsiadke z 2 dzieci, bo jej M jest rano w pracy więc ma wolne do południa.....:tak:

czyli do zobaczenia jutro o 10.00..... tylko zamówcie ładna pogodę....

PS. Kirklisz w sprawie odzyskiwania zdjęć ja nie pomoge.....:no:

Hello,
My zaraz ruszmay w tour, najpierw na slub do znajomych, potem kolacja u moich rodziców i jak się uda imprezka wieczorem. Śpimy raczej na Ratajach, nie wiem czy dotrę do zoo:-(może wykorzystam mojego i lukniemy na mebelki dla Basi, bo w tygodniu ciężko potem z czasem!
No nic telefony mam to jak co będę dzwonić, a jakbym nie dotarła to miłego spotkania:)
A wszystkim miłego weekendu!
Tygrynka dla Sebusia dużo zdrówka, moc uścisków od cioci;*

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa! :)))
krklisz - nie mam najmniejszego zamiaru rezygnować z bb :)))) Jak tylko będę mogła to będę zaglądać :)))))

witam

Lilou nie dotarłam wczoraj nad malte :sorry:

Tygrynka zdrówka dla Sebusia :tak:jak sie dzisiaj czuje?

Majka zaglądaj zaglądaj :)

krklisz udało sie wczoraj kupic :) moze nie takie jak chciałam ale są sliczne :tak:

do zobaczenia jutro :tak:

reklama
Majka to dobrze, że powrót do pracy przynosi Ci tyle radości. Troszkę Ci zazdroszczę, bo ja nie byłam w pracy od ponad 2 lat. No i pozazdrościć profesjonalnej opieki dla dziecka.

Tygrynko jak dzisiaj Sebuś? Lepiej się czuje?
Jagmar ....ok. 9.30 na przystanku 69 i T ???????:tak::-D:tak:

Tak jest!

A tak serio to podobno jutro ma być kiepska pogoda i ma padać. Co w takiej sytuacji? Bo latanie w deszczu po zoo to kiepski pomysł. Mamy jakiś inny pomysł?

Do góry