reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka uuuuu ://// co za cholerstwo? zdrówka!!! i sił!

an miałam Ci już nie raz pisać:) uwielbiam Twojego strogonova! :-)bardzo często robię:)

MajaK fajnie że odżyłaś w pracy:) najważniejsze że dobrze się czujesz:) ja jeszcze nie do końca jestem gotowa na powrót, z tym że mnie po 10 h dziennie nie będzie dlatego mi tak ciężko:-(no i Staś z nianią a nie z dziadkami:/ dlatego zazdroszę:)

amandea przyjemnej szybkiej nauki;-)

My miły dzień, wcześniej odebrałam Oli, byliśmy na Malcie (natuska nie spotkałyśmy się:sorry2:), teraz przyjechała moja siostra mała, zostaje do niedzieli . Czekam na P bo na targach motoryzacyjnych jest.
Jutro 4 znajomych przychodzi muszę wysmyczyć coś dobrego do jedzenia:tak:

Jeszcze przemyślę sprawę tego zoo, kurcze tylko pogoda ma się popsuć:/

reklama
Tygrynka duuuzo zdrowka dla Seby! A antybiotykiem sie nie martw, predzej czy pozniej musial przyjsc ten moment;-)

Majka Fajnie z ta praca i ze masz z kim malego zostawic! Najwazniejsze ze jak idziesz do pracy nie musisz sie o dziecko martwic:tak:

An na basen chodzimy na ul. Lechicka (przy stacji jest hotel tylko nie pamietam jak sie nazywa a w nim taki maly basen) na takie specjalne zajecia dla dzieci i jest super:)

na-tuska Mam nadzieje ze bedzie tak jak piszesz ;). A moze lepiej jakiegos lumpka zaliczyc
zeby poszukac spodni, bo takie przerabianaie to wiele czsu i nerwow moze kosztowac, a wieksze moze pozniej sie
przydadza.

jagmar No wcale ci sie nie dziwie, zwlaszcza ze poza dziecmi masz cala domowa robote na swojej glowie.

lilou To super czyli swietowalas, a juz sie martwilam ze cos zlego sie wydarzylo- puk puk puk w niemalowane.
Mysl mysl i przyjedz ;).

skrzat Zobaczymy ja mam nadzieje ze bedzie ok, na szczescie obecnie na dluzej nic 2-3h nie mam
potrzeby zostawiac ich samych.

MajkaK Suuuuuuuuuuuper normalnie zadroszcze ;), i wcale sie nie dziwie ze nie masz na nas czasu, ale wpadaj czasem.

an82 Milego gotowania ;).

Tygrynka Biedny Sebus zdrowka dla niego a sily dla ciebie ;). Pewnie powrot bedzie w innym terminnie niz planowalas?

Dziewczyny to jutor o 10 przed wejsciem do zoo tak?
Jakis czas temu ktos pisal o odzyskiwaniu zdjec z karty aparatu,ja mam problem w tym ze komputer wogole nie
widzi karty moge ja oddac na gwarancji ale zdjec nie odzyskam, albo tez przeciac karte wymienic kosc pamieci
ale wtedy na wlasny koszt. A wy jak to robiliscie?

hej, ja poczytalam ale nie mam sily odpowiadac, Sebus w nocy mial prawie 40 stopni goraczki, pierwszy raz tak duzo, dzisiaj mniej ale pod wieczor znowu 39, dostal antybiotyk, pierwszy raz w zyciu :/ takze nie mam humoru, pozdrawiam i spadam!

zdrówka dla Sebusia.....:tak:

i mam pytanie czy nie będziecie miały nic przeciwko jak wezmę ze sobą sąsiadke z 2 dzieci, bo jej M jest rano w pracy więc ma wolne do południa.....:tak:

czyli do zobaczenia jutro o 10.00..... tylko zamówcie ładna pogodę....

PS. Kirklisz w sprawie odzyskiwania zdjęć ja nie pomoge.....:no:

Hello,
My zaraz ruszmay w tour, najpierw na slub do znajomych, potem kolacja u moich rodziców i jak się uda imprezka wieczorem. Śpimy raczej na Ratajach, nie wiem czy dotrę do zoo:-(może wykorzystam mojego i lukniemy na mebelki dla Basi, bo w tygodniu ciężko potem z czasem!
No nic telefony mam to jak co będę dzwonić, a jakbym nie dotarła to miłego spotkania:)
A wszystkim miłego weekendu!
Tygrynka dla Sebusia dużo zdrówka, moc uścisków od cioci;*

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa! :)))
krklisz - nie mam najmniejszego zamiaru rezygnować z bb :)))) Jak tylko będę mogła to będę zaglądać :)))))

witam

Lilou nie dotarłam wczoraj nad malte :sorry:

Tygrynka zdrówka dla Sebusia :tak:jak sie dzisiaj czuje?

Majka zaglądaj zaglądaj :)

krklisz udało sie wczoraj kupic :) moze nie takie jak chciałam ale są sliczne :tak:

do zobaczenia jutro :tak:

reklama
Majka to dobrze, że powrót do pracy przynosi Ci tyle radości. Troszkę Ci zazdroszczę, bo ja nie byłam w pracy od ponad 2 lat. No i pozazdrościć profesjonalnej opieki dla dziecka.

Tygrynko jak dzisiaj Sebuś? Lepiej się czuje?
Jagmar ....ok. 9.30 na przystanku 69 i T ???????:tak::-D:tak:

Tak jest!

A tak serio to podobno jutro ma być kiepska pogoda i ma padać. Co w takiej sytuacji? Bo latanie w deszczu po zoo to kiepski pomysł. Mamy jakiś inny pomysł?

Do góry