hej, hej, ja jakoś bezczasowa się zrobiłam
wczoraj byliśmy na wycieczce w Mrągowie, dzisiaj od rana denstysta (ja mam super zęby, kolejne lata bez robienia (już chyba 7 lat jak się obchodzę bez dłbaniny
), ale Sebie jednak musimy się zając tym osadem :/), poszukiwania samochodu, zaraz lecimy do babci na obiad i do znajomych wieczorem..
Ania my też Bartki, chociaż pierwsze butki miał jakieś tańsze z ccc, bo mało co chodził na dworze i chodziło bardziej o to by miał ciepło w stópki, ale odkąd rozchodził się na całego to tylko Bartki, bardzo je sobie chwalę (nasz pediatra i ortopeda tez), latem w ich sandałkach nic się nie działo, żadnego odparzenia, spocenia, nic
w domu lata boso. my często polujemy na rabaty albo akcję 2za1
Lilou wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, miłości wiele!!
Jagmar wszystiego dobrego dla Zosi z okazji urodzinek, spełnienia marzeń
)oj dziewczyny tak szybko siusiaka się nie uszkodzi
niektóre widzialy co Seba potrafi
a serio to nie zabraniaj An bo wtedy tym bardziej bedzie ciagnal, a jeszcze nie zrozumie o co z tym chodzi, jak raz za mocno pociągnie to będzie wiedzial ze nie moze tak robic, spokojnie
Seba włoski miał obcinane przez znajomą fryzjerkę w okolicach roczku właśnie
od tamtej pory ma gęstsze, ścinamy co jakis czas maszynka, bo on tak lata ze co i rusz glowka spocona, musi miec meska fryzurke
dobra to ile tych majonezow? i jak duze? 200 czy 400g? juz wiem ze Ajentka, Lilou i Ishi tak?